Mrtmn iikiizler gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bize nasıl geçti doğumunuz sezeryan bebekler iyimi siz
Ezgice0 iikiizler Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebekleriniz ve siz sağlıklı olsunlar İnşaAllah gözünüz aydın ☺️ Darısı hayırlısıyla başıma ben de aynı yoldan geçicem Rabbimin izniyle ☺️💕
iikiizler Gammzze zor degildi ilk dogduklarını anı gördüm☺️ ama çok titreme tuttu beni ta ki odama gelinceye kadar normalmiş ama
iikiizler Mrtmn bebekler aslında iyi yanıma verdiler ilk gün. Ama bugün oglumu küveze koydular çünkü enfeksiyon kapmış ya anne karnında yada doğum anında. Bi kaç gün ayrı kalacakmışız😒 kızımlayım şimdi
ElfElfElf Merhaba gözünüz aydın olsun canım, bende ikizlere gebeyim çok zor mu şimdi nasılsın ağrı sızı var mı birde nerede doğum yaptın ?
iikiizler ElfElfElf Erzurum sehır hastanesınde dogum yaptım. Yanı ameliyat anında tıtremem dışında her sey guzeldı hemen gordum onları cok ıyıdı☺️ Ama anestezi gecınce çıkan agrılan ılk yürüyüş sıkıntılı . Ama aglayarak bol bol yürüdüm ıkıncı gunumde kendım gezer oldum. Şımdı cok guzel hersey ıkısınede doyamıyorum☺️
Emdok iikiizler allah sağlıkla eve varmanızı da nasip etsin. ben daha çok son trimesterda çok ağrı çektiniz mi ondan korkuyorum. İkizin son trimesteri çok zor oluyor dedikleri için çok korkuyorum. bir de kaç kilo aldınız?
ElfElfElf iikiizler ah maşallah Rabbim sizlere bağışlasın inşallah güzel günler geçirirsiniz evlatlarınızla darısı bizlere inşallah 😇