Muhes08 20 haftalıkken canım kumru istedi arkadaşlar sizde kumru yiyen var mı ? Salam sucuk sosis yenmez deniliyor bu zamana kadar dikkat ettim yemedim ama kumru yiyen var mı acaba ?
_hira_ Muhes08 ben yedim 🙈 iyice piştikten sonra sorun olmaz demişti doktorum . Sosis salam sucuk bilindik bir marka olsun ve iyice pişmiş olsun demişti . Her gün yemiyorum ama arada bir yiyorum
Asil_Egem Muhes08 ben sucuk yiyorum pişmiş olduktan sonra birşey olmaz dedi doktorum ama kumru bilemiyorum 🙄
Muhes08 Minnosunannesiii gebelik ve beslenmeyi kaldırayım mı :) , siz yediniz mi acaba yenmesi kesinlikle yasak diyolar bide kumru tamamen sosis salam açıkçası Korktum..
Minnosunannesiii Muhes08 yok yiyecek içerir yaz ki vnaı isteyen olur filan gece gece 🤣 ayy kuzum inan herşeye zararlı diyorlar aşırıya kaçmadığın sürece sıkıntı yok ye nolcak
Cansu13 Muhes08 birkaç ısırıkta al bence canım çektiyse doktorum öyle demişti bana çok yeme birkaç ısırık al ama çok pişmiş olmalı mutlaka
Muhes08 Minnosunannesiii yemek çok istıyorum ama korkuyorum sanırım arayıp iyice pişirin diyip yicem insallah bişey olmaz..
Birmelekannesi17 Yiyecek ismini başlığa yazmayın isterseniz bende çok severim biraz yemiştim nefsini koreltecek kadar azıcık
Beyzan Muhes08 evde kendiniz yaparsanız olur en azından kullanılan ürünlerin markasını tarihini bilirdiniz hem de çok pisirirsiniz