Melikeali Kızlar 13 haftalığım eğilince karnımın altında sanki top gibi bişey hissediyorum sıkışıyor kalkınca o geçiyor ama karın kasılmam var böyle gaz sıkışması gibi neden olabilir bilen var mı kanamam vs yok 😞🤭
Melikeali Aselliya içim içimi yiyor çok korkuyorum 2 gün önce de istiğfar ettim sonra karnım böyle ağrımaya o hissi hissetmeye başladım
Melikeali Seda-1 çok korkuyorum acaba öldü mü diye içim içimi yıyor randevu aldım pazartesi anca gidicem doktora ay başı normal de kontrolüm ama dayanamadım kendi doktorum da sorumsuzdu zaten hem doktorumu da değiştirdim başka birisine gidicem
Aselliya Melikeali korkma canım korkutma kendini daha çok baştasın şimdiden böyle olursan o hoo içinni rahatlatmak için git görün doktoruna en iyi doktoru bulmaya çalış
Seda-1 Melikeali git için rahat etsin o zaman canım ama Allah korusun bişey olsa kanaman olur kendinde değişiklik hissedersin belirti gösterir bence
Melikeali Pelin__1 sol tarafımda bi kasılma var anlatamam dün de temizlik yaptım o zaman da olmuş olabilir 13 haftalık daha 😞
Melikeali Aselliya normal de kontrolüm ay başıydı zaten çok memnun değildim doktordan tavsiye üzerine başkasına gidicem dayanamadım pazartesine aldım randevu
Pelin__1 Melikeali ay Allah korusun neden ölsün canım… Benim de öyle oluyordu o haftalarda eğilip kalktıkça top gibi hissediyordum alt karın bölgemde korkma bir şey olmamıştır neden ölsün bebeğin🙄
Melikeali Pelin__1 bilmiyorum tecrübesizim 2 gün önce de çok istifar ettim dün temizlik yaptım vs korktum o yüzden gaz sıkışması gibi açım var 😞
Pelin__1 Melikeali gaz da oluyor korkma gaz şişkinlik bunlar o haftalarda olan şeyler strese sokma bebeği de kendini de 🙂