cicegim_-123 Kızlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar soruya gelcek olursak bugün bütün gün ayaktaydım kayınvalidemlere geldik iş güç oturmadım pek dinlenmedim kasıklarımda şidetli ağrı var ondan mı oldu yoksa başka acil bişey mi kanama yok tek ağrım var
Mevludee35 cicegim_-123 bugun ve yarın istirahat et bence ayakta kalmaktan olmuştur kanama yoksa korkma
Aysobaciniz cicegim_-123 ben bayram hazırlığı yaptım bi kaç gün temzlik yemek tatlı vs seyler iki gündür kasıklarım ağrıyor tam kasıkda değil alt karın. oturup dinlenmek lazım endişe etme dinlen biraz ben
umudunannesiii cicegim_-123 22 haftaligm iiki üç gundur benimde sağ sol kasigmda sddetli ağrı var neden oluyo acaba
Seher12345 Aysobaciniz benimde alt karın bölgemde agri girip cikiyo arada bnde iki gündür ayakta durdum biraz bugünde biraz su gibi aktintim oldu su olup olmadığını nasil anlıcanm bisey olurmu acaba
cicegim_-123 umudunannesiii İnanın bende bilmiyorum bütün gün ayaktaydım ondan mı oldu başka bişeyden mi bilmym
Kamile71 cicegim_-123 adet sancısı gibi mi bendede oldu hemde iki kere oldu çok yorulmaktan oluyomus bence hemen uzan dinlen bikac günde ayağa kalkma vücut bı dinlensin bende öyle yapacağım bende dün sancidan gece uyuyamadim
Aysobaciniz Seher12345 inanın bilmiyorum bende akıntım arttı bu iki gündür ama su gibi değil. Enfeksiyon var ondan dolayı suyu bilmiyorum o kadar tecrübem yok
Seher12345 Aysobaciniz anladım canım bnde fitil kullanıyorum zaten ama şimdiye kadr byle bisey yoktu bi anlık biseydi ne çok ne az su gibi aktı şuan bisey yok ama o an korktum acaba suyum mu geldi diye bildiğim kadarıyla su olsaydı durmuyo diye biliyorum çok akıyo glba bilgisi olan varsa yazabilir mi
Aysobaciniz Seher12345 kaç haftalıksınız acaba sanırım su sz bişe değil bildiğiniz musluk gibi akıyor diye biliyorum
Seher12345 Aysobaciniz 18 haftaligim daha çoğul gebelik benim bildiğim de öyle bisey su çok geliyo diye biliyorum bu kadr az gelme ona işaret mi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ins ya
Aysobaciniz Seher12345 daha küçük korkmayın ayakta kaldıkça ıslanma oluyor sanki su gibi ama akıntı o korkma canım arada bende de oluyor çok aşırı ayakta durursam