emine581 Kızlar ben 27 haftalık gebeyim yatarken sağa sola dönerken, eğilip kalkarken, fazla yürüdüğümde kasıklarım ağrıyor bu normal mi sizce böyle olan var mı ?
YelizAtilla emine581 adet sancısı şeklinde bir ağrı ise bende de oluyordu hatta şuanda bile var ☺️ 31+6 ☺️ Araştırdım rahim büyüdüğü ve bebek de kilo aldığı için (baskı mı ne oluyormuş )bu tür ağrılar normal deniliyor ama çok rahatsız ediyorsa kontrolde doktorunuza diyebilirsiniz ☺️
Zynpoztrk Gokcecelik bende 23 haftalığım Bende de sık sık kasık ağrısı oluyor çok şiddetli, sizde neden oluyormuş peki
Semanur444 Bende 5 haftalık hamileyim ve sağ kasığım inanılmaz ağrıyor bu normal mi ben daha yolun başındayım biraz ağrılar tedirgin ediyor beni
MerveKaya38 Semanur444 senin normal canım yerleşme zamanı kasik karin ağrısı oluyor bol bol dinlen uzan kanama olmadığı sürece korkma canım 😘
Gokcecelik Zynpoztrk bilmiyorum henüz doktorumla görüşmedim ama çalışıyorum sanırım artık biraz yorulmaya başladım ayakta durmak vs zorluyor
Zynpoztrk Gokcecelik ben doktorumla görüştüğümde bebeğin kafası oraya baskı yaptığı için oluyordur demişti umarım senin de öyledir :)
emine581 YelizAtilla bazen adet sancısı gibi bazen anlık ağrılar oluyor genelde sağa sola dönerken yatıpta kalkarken falan, kontrole gittiğimde söylüycem bakalım ne dicek
YelizAtilla emine581 o ana kadar rahat olabilirsin dediğim gibi şuanda bence çekiyorum dönerken çok kasarsam bende de oluyor kramp gibi anlık ağrı ☺️ Doktora gidene kadar için rahat olsun derim