Semrakrbck Eşimin wpini nasıl tlmde takip edebilriim acaba geçen biri internette ona şifre gitmeden numarasını kullanabiliriz demişti yapan var mı yardımcı olur musunuz
Nazli_ayar Semrakrbck bir Wp hesabı artık iki ayri telefonda kullaniliyo diye biliyorum. Yeni bir Wp hesabi açar gibi kendi telefonundaki wp a eşinin numarasını gir. Büyük ihtimalle onay isticek o yüzden bunu eşin duştayken vs artık o müsait anı sen kollicaksin. O an yaparsan daha iyi olur.
VeraVrea Semrakrbck programlar var onun telefonuna indirmeniz ve görmeyeceği bi klasöre atmanız gerkiyor yanlıs anlasılmasın tesvik etmek istmeem bi arkadasım ğvey annesine kurmustu. Bence kul hakkı asla böyle bi olaya girmek bulasmak istemezdim 💛
Elbet-birgun-kavusacagiz Semrakrbck neden takip etmek istiyosunuz ki guvenmiyomusunuz biseymi yakaladiniz yoksa
Beyzan gencanneyim pek çok modelde wp web acikkan telefon ekranında bildirim kalıyor WhatsApp web Windows cihazda aktif diye.
Ebru_d Nazli_ayar hayır açılmıyor kendi internetim bitince bilgisayara uygulama indirim Android üzerinden wp açtım. Sonra internetim dolunca telefona girmek istedim çıkış yapmıştı, telefondan girince de bilgisayardaki android uygulamadan çıktı.
Deniz-Demirin-Annesi Nazli_ayar başka telefondan evet açabilirsin ama onay ister ve ayrıca hangi telefonda açıksa daha önce diğeri kapanır çok denedim . Ama bi uygulama var bulabilirsem adını yazarım mesajlar bile sana geliyo
iyimserr Nazli_ayar oyle olunca acılan wp den cıkar ama kodu okutursa ona gelen mesajları kendi telefonun da görebilir 😊
Nazli_ayar Semrakrbck canım sana akıl vermek bana düşmez ama istersen bı konuş eşinle. Zaten tepkilerinden anlarsın bişey olup olmadığını.
Melikesvm Semrakrbck haklısınız bırseyler karıstırsada karıstırmasa da ınsanın ıcıne bı süphe düşüyor
Semrakrbck Nazli_ayar kaç defa konuştum ama söyledim tartıştık hep aynı bende ne halt yiyor öğreneyim bir sonra ne hali varsa görsün
gencanneyim Bence eşinizin numarasıyla yeni WhatsApp açar gibi girmeyin nedeni ise kayınpederim telefon değiştirince bir hesabını silmeden başka telefona WhatsApp yükledim ve diğer telefondaki hesap silindi. Başınıza dert alırsınız
Kayraninannnesi gencanneyim o şekilde yapınca evet wp biri siliniyor iki yerde açık kullanan arkadaşlar başka bir uygulama indirip oradan giriyor wp
Kayraninannnesi Semrakrbck uygulamayı bilmiyorum hiç gerek duymadım 🤷♀️ burda daha önce bu konuyla ilgili post açmıştı ordan öğrendim
Ervan Semrakrbck cnm watsap web indir.playstoreden senin uygulamadaki kodu ac. Sonra eşinin telefonundan watsapda sağdaki üç noktaya bas watsapweb ona tıkla kodu tara cikiyo. Senin uygulamadaki url kodu eşinin. Telde. Okut. Watsap bilgileri gelicek eşinin Wastapda aktif olduğunda sende o an girdiğinde uygulamaya herşeyi görürsun. Eşin kilit koyduysa senden birşey saklıyor cnm adım gibi eminim sakladığı birşey olmazsa koymaz yada kilidi sende bilirdin.