alininannesiii Arkadaşlar sizde sürekli çişiniz geliyormu 😂 10 dakika da bir kalkıyorum ve yoruldum bezdim yani bez falan takmayı düşünüyorum artık 😂😂
badeilemerve alininannesiii tuvaletten yazıyorum evet çok fena durumlar 😁 31+3 deyim son 2 haftadır daha fena buraya taşınıcam artık 💣💥
Cilekkz-22 alininannesiii gebelerin ortak noktası 🤭🤭. Bi kere çişimi yaptım gittim odaya saçımı taradım topladım tekrar gittim çişimi yaptım arada 3 5 dakika vardır yani 😄😄
Melikesvm alininannesiii lavoda oluyrum esıme dıyorum nıye gelıp bakmıon nerde dıe dıorum. 2saatın lavaboda gecıyor lavobodan baska bıyere gıtmıosun dıo🤣 yanı aynı derttenız
Baharcilek alininannesiii hakkaten dışarıdan bakınca a hamile ne güzel deniliyor tabi çoook şükür çok ama gerçekten bi çok irili ufaklı problemi var çok Su iç derler su içeriz tualettwn çıkamayız işte sadece bir tanesi 😊 bebek içerde zıplama oynar biz yine tualette
alininannesiii badeilemerve bez yok mu bize göre ya bez takcam ciddiyim böyle olmuyor 😂 canım çıktı tuvalete git gel git gel
Cilekkz-22 Melikesvm bi kere benim eşimde öyle yapmıştı tuvaletteydim gelip bakmıştı nerdesin sesin çıkmıyo diye 😄😄😄😄😄
Aleovera alininannesiii hele ki dışarda yürürken ustelik evden çıkmadan 3dakika ara ile 2kez wc ye gidiyorm. Markete gidip bise almak bile zor bigun kacrcam die korkuyrm😆