Dilos0705 Ayse32 Bnde de öyle oldu 14 haftada başka doktora gttim erkek dedi sonra en iyisi bekliyim dedim ondan snra erkek olduğu kesinleşti
Ikincinefes Ayse32 benim tanidigim iki hamileye erkek denilmesine ragmen kiza dondu😂 erken daha bence gerci hayirlisi kuzenimin komsuna dogumuna kadar erkek denilmis kizi olmus 😃
Ayse32 Ikincinefes 😊😊 bende doktor cok emin olunca değişmez mi diyorum bi yandan da iki üç doktor farklı söyledi diyen var hayırlısı beklemek en iyisi 🥰
cilek21 Ayse32 doçente gidiyordum 12+5 te biz sormadan erkek dedi hatta size kıyağım olsun normalde söylemez doktorlar bu haftada dedi. 17. Haftada kız olduğunu söyledi biz şok 😂
Ayse32 cilek21 aaa 😂😂 oda güzelmiş bize de bak şu şöyle oldu mu kız olur seninki de kız falan dedi cok emindim ama bu kadar erken kız belli olmayabilir dediler değişebilir dediler kafam karıştı 😊😊
Mdneee123 Ayse32 aynen öyle oldu bence biraz daha bekleyin tam net olsun sonra daha zamanınız çok acele etmeyin
Ayse32 Sssssyyyy bana da ikili taramada öyle dedi canım cok emin bi şekilde de gösterdi ama yine de erken diyorlar bekleyelim biz en iyisi
Nymphadoraa Ayse32 bana da 12. Haftada erkek dendi ve değişmedi. Yine de alışveriş için detaylı ultrasonu bekledim🙂