Mom070 CansuDRY yok hayır bana hamilelik yok gibi geliyor tabi en iyi sonucu tahlıller doktorlar verir , ben göremediğim çzigiye göre yorum yapıyorım☺️hayırlıısı artık🤷🏻♀️😊
papatya56 Bfduam Yok canım ılk defa boyle oldum hıc bı adet belırtım yok normalde 8 9 gun onceden goguslerım agrırdı bugün sarı akıntım oldu
Bfduam papatya56 kendim önce bi deneyeyim dedim, enfeksiyon vardı bi ara fitil kullandım. Olmazsa gidicem mecburen canım. Iki günün kaldı, var mı adet belirtisi? Bende sökülme hissi olur ya hemen öncesinde o var.
Gunleridag Mom070 Silik çizgi vardı kuzum, aslında fotoda da belli ama @CansuDRY Dün kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler, Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤍☺️
Mom070 Gunleridag aaaaa öyle mii kan da gördülerse bize yorum yapmak ne hacet☺️🙏🏻🙏🏻 Allah kalbinize göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahh, Allah isteyen herkeslere yaşatsın bebiş mutluluğunu 🙂🙂🙏🏻🙏🏻
CansuDRY Gunleridag Evet, çizgi gayet belli. Sadece çok yeniydi.😊 Çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin, Rabb’im kucağınıza almayı nasip etsin.🙏🏻🌸
Gunleridag CansuDRY @Mom070 Çok teşekkür ederim henüz çok yeni baktırdığımda 4 haftalık bile değildi inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur ona dua ediyorum 🤍🥰🤲🏻