Hanımlar hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bu bayram benim için biraz buruk geçiyor. Burada göbeğini paylaşan hamile anneleri gördükçe çok mutlu oluyorum, hepsi sağlıkla kucağına alsın diye dualar ediyorum. Ama kendi adıma da biraz üzülüyorum. Keşke ben de bu bayramı hamile geçirseydim diyorum.😔 sonra inşallah bir sonrakine diye Ümit ediyorum…Hiç hamile kalamayanlar, düşük yapanlar, kürtaj olmak zorunda kalanlar, boş gebelik, dış gebelik veya kimyasal gebelik yaşayanlar, bu bayramı rahimleri boş geçirenler, hepinize selamlar. Eminim zor günler yaşıyorsunuz. Çift çizgiyi, ultrasondaki kalp atışlarını duymak için yanıp tutuşuyorsunuz. Belki bazılarınız tedavi görüyor, bazılarınız gebeliğin olumsuz sonlanmasının sebeplerini araştırıyor, çoğumuz dualar ediyor, ovulasyon testleri, yumurtlama takipleri havalarda uçuşuyor. Hadi bu post altında toplanıp birbirimizle dertleşelim, bilgi alışverişinde bulunalım, destek olalım. ☺️ Kaç yaşındasınız, ne gibi sıkıntılar yaşadınız, kaçıncı çocuğunuz olacak?