Hanımlar ben çok yoruldum büyük konuşmak Allah’ın gücüne gidecek şeyler demek istemiyorum ama 14 haftalık hamileyim ilk kızım 9 yaşında ondada aynen böyleydim İnan’ın korkudan başka çocuk düşünmüyordum ama kızıma kıyamadım ilk haftalardan beri aşırı zor geçen bi gebelik öyle çok bulantı var ki kafamı yastıktan kaldıramıyorum mutfağın kapısına bakınca kusar mı insan ya dışarda cebimde poşetle geziyorum pastanede önlerinde börek kokusundan kusuyorum iki aydır sulu yemek geçmedi bogazımdan sürekli elma kuru ekmek salatalık falan yiyorum haftada bir gidip serum takılıyor ama o bile iki üç saat gözümü açıyor diyeceksiniz ilaç evet kullanıyorum hemde baya ağır kanser hastalarının kemoterapi alırken kullandığı ilaçlardan mecburum ama onlar bile fayda etmiyor boş boş ögürmekten yüzümde kılcal damarlar çatlamış 4 kilo vermişim şimdiden o değil kızıma üzülüyorum beni gördükçe ağlıyor benim yüzümden hep böyle kalacaksın kardeş istedim diyor oda aç bekliyor benimle ekmek arası yapıyorum çocuğa makarna bile ölüm önüne koyup koşuyorum banyoya sinirden ağlıyorum imrenerek bakıyorum güle oynaya hamilelik geçirenlere yok mu bunun bi çaresi ya 9 ay geçmezse diye ödüm kopuyor 😞