Ilkayy Merhaba anneler bazen sağ tarafım bazen sol tarafım yuvarlak şekilde şiş oluyor acaba çocuk ku toplanıyor yoksa başka bişey mi
kucuktosbik27 Ilkayy kaç haftalıksın canım 20 li haftalardaysan karnında yer değiştiriyordur muhtemelen dokunduğundada hareket eder zaten
Mom726272 Ilkayy 18 haftalık hamileyim bebeğim hep solda ya arada tümsek yapıyo solda gene rahat 2 haftadır görüyorum valla
Ilkayy kucuktosbik27 yok daha 15 haftalığım. Ama bi dün sağ şişti bugün solum şimdi normal karnım anlamdım
kucuktosbik27 Ilkayy rahim daha karnına kadar çıkmadığı için bebek değildir muhtemelen ama doktoruna danış genede magnezyum takviyeside verebilir canım
Mom789 Kiz daha haftan cok erken nasıl hissettin gördün o kadar 15.haftada ben 30dan sonra kafasını dayandığını toplandığını karnımı sisirdigini gözümle görmeye başladım
Yagmur8001 Mom789 ben 26 haftalığım ama karnımın çeşitli yerlerinde sertleşme oluyor sanki bir yanını dayıyor gibi hissediyorum , sertleşme ağrısız oluyor yani ama gerginlik hissediyorum normal midir acaba aklıma takıldı ?
Ilkayy kucuktosbik27 sorcam canım pazartesi randevum var bakalım aradım söyledim bebektir o dedi ama gidince danışcam yine
dlnyny Ilkayy orasıda öyle ama şuan 29.haftada bebek toplanması nasıldır yaşadığım için söylüyorum. Belki doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur