Mom726272 Zeyyyn söylemesi garip geldi bana yanlış anlamayın ilk adem diye okudum Arden olsa nasıl olur nacizane fikrim 🌼
LawyerEce Zeyyyn Ya açıkcası son 5 yıla kadar böyle bir isim yoktu bir an da konuldu anlamından emin olunmuyor niyeyse 🤷🏻♀️
kucuktosbik27 Zeyyyn Kur’an’da geçen isim aden değilde adn şeklinde okunuştanmı neyden dolayı adene çevirmişler bilmiyorum ama dini değerini düşünmüyorsanız koyabilirsiniz tabi kulağa hoş geliyor isim
annelinkoo Zeyyyn bilmem benim bildiğim anlamı buydu iyice araştırın anne baba isimden mükellef oluyor, Allah muhafaza 🤦🏼♀️
Nimetdogann Bir arkadaşım koydu Aden ismini cennet bahçesi ya da cennette bir çiçek demek demişti bence güzel isim :)
Mom726272 Zeyyyn yaa 😅🙈 aden erkek ismi gibi geldi bide cinsiyette belirtmemişşiniz ya erkek ismi önerdim 🙈kusura bakmayın
LawyerEce Zeyyyn https://fetvameclisi.com/fetva/cocuga-adn-ismi-konulabilir-mi Doğrusu “ADN” miş sanırım.
nergiz__ Bence anlamı belirsiz olan kesin ve net olmayan isimler koymayın derim anlamı iyi sandığınız kötü olabilir
sezcag Bende çok beğenirim aden ismini ama Allah ın lanetlediği kavim ismi diye okumuştum Ve elemiştim şimdi baktım cennet bahçesi diye yazan sitelerde var aklım karıştı 😕