Merhabalar hanımlar 🖐️
Hamilelik sürecinde en çok vakit geçirdiğim doğum hikayelerine kendi hikayemi de eklemek istedim belki uzun olur hakkınızı helal edin…
2016 temmuz ayında evlendim ve çok aşırı çocuk istiyordum fakat eşim istemediği için korunuyorduk ve ufak tefek tedavi olmam da gerekiyordu . 2020 yılında eşimi ikna edip tedaviye başlamam ve ilk muayeneden sonra hemen hamile kalmam çok büyük şansım dı. Hamileliğimde ilk 4 ay aşırı bulantı kusma ve kilo kaybıyla geçti 83 kilo ile hamile kaldm 4 ayın sonunda 74 olmuştum . Sonraki aylar daha rahattım sırt ağrılarım hariç hastaneye bile çok nadir gidiyordum . 13 haftalık iken öğrendim kızım olacağını doğrusu ben erkek bekliyordum ama ne erkek ne kız ikiside benim için paha biçilemez. Herkes kız çocuğu erken gelir derken ben hiç hazırlık yapmadm 7. Ay bitti ondan sonra hazırlığımi yapmıştım . 38 haftalık iken kıyafetleri hazırlamıştım çantamı hazırlamıştım ama kızım beni bırakmak istemiyordu . Tam kapanma ve bayram tatilinden dolayı 40+6 kontrolüm için acile gelmiştim ve ilk kez orda alttan muayene oldum ve sonrasında aşırı yoğun kanimam başladı olmayan sancılar başladı doktorum yatış verdi çok vakit geçtiği için alalım artık demişti bu zamana kadar hep normal doğum için kendimi hazırlamıştım ama hiç hazirlamayin çünkü imkanlar bazen el vermiyor. Yatisim yapılmıştı nst bağlandım sancılarım hafif hafif geliyordu doktorum tekrar muayene yaptı alttan ve pelvis kemiğin çok aşağıda çocuğun çıkışını engeller kalbi durabilir baş çatı uyumu yok dedi şok oldum ne yapacağımı bilemedm sezeryandan çok korkuyordum ama çocuğum için kabul ettim Allah sabrını veriyor 12.05.2021 arife günü sabah saat 11 de hastaneye yattım 4 kadar sancı çektim 4′ten sonra sezeryana Alındım ben iğneden çok korkan biri olarak söylemeliyim ki spinal anestizi yaparken çok fazla hissetmedim sıcaklık bedenimi sarmisti ama hala hissediyordum ikinci dozu da yaptılar sonra hissetmedim hiç birşey 16:35 gibi kızım çıktı inanamdm aglamaktan ve titremekten başka bişi yapamdm kizimi giydirmeye goturmuslerdi çok göremedim daha sonra benim dikislerim falan atıldı odaya geldim hala titriyordum kapıda kayınvalidem annem ve eşim beni bekliyordu yatağıma geçirdikten sonra kızım geldi o kadar güzel mis kokuluydu ki kendimi tutamayıp ağladım . 3.700 Gr doğmuştu bebegm ama benm sütüm hala gelmedi çok çabalıyorum ama malesef yok eve gittiğim de sıcak duş belki iyi gelir başka yapabilcgm birşey varsa yorumlarınızı bekliyorum isteyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın hayırlı bayramlar diliyorum 🙏♥️