Bi anne olarak, yapabileceğin birsey varsa zaten sonuna kadar yaparsın. Bazen elimizden hicbir care gelmeyen durumlar olabilir. Öncelikle durumunu tam olarak bi öğren; yasama sansi nedir?Varsa vücuttaki anomalinin derecesi nedir. Bebegin doğarsa onu nasil bir hayat bekleyecek.Ilk karar senin oldugu gb son kararda anne babası olarak sizin kararınız olacak.Het kafadan bir ses elbette cikiyor.Herkesin yorumu farkli olacaktır. Üzülme moralini yüksek tut.Bakalim Pazartesi ne diyecek dr. Kalplerinin atmasını dinliyoruz her muayene de yaşadığının göstergesi kabul ediliyor kalbinin sesi lakin saglikli olduğunu göstermiyor malesef. :( Ikili taramada ikizlerimden birinde anomali cikti kendi drum bagirsaklari disarida dedi, ayni gün perinotolojiden randevu aldi bana 2. Dr alt vücut gelişmemiş omurilik tamamlanmamış dedi, 2 gun sonra üniversite hastanesinde 3. Dr gördü. O da olumsuz konuştu ilerleyen aylarda anne karninda ölebilir dedi, doğarsa da artık ne kadar yaşarsa dedi. Bu süreçte sadece bagirsaklari vücut disinda olsa dogum sonrası ameliyat ettirebilirimi düşünmüştüm sonlandırmak yerine sonrasinda deformasyonun daha ciddi olduğunu öğrendik.Esim sonlandırılsin dedi beklemeyelim vs süreç yipraticiydi.Anlattigim arkadaşlarımdan sonlandırma katil olursum diyeninden tut, engelli cocuk yetiştirmek maddi manevi cok zor yaşayan bilir diyen arkadaşlarımda oldu. Niye anlatiyorum bunlari buradaki yorumları okumak sana iyi gelmeyecek. Allah herseyin en doğrusunu bilir. Hakkınızda en hayırlısı olsun.