Anne3 Hanımlar üst bacaklarımın iç kısımları çok fena çatlamış zaten hamilelikten öncede vardı ama daha da çoğalmış bu oluşan çatlaklar için ne yapmam gerek ? Geçer mi bu oluşan çatlaklar
Gokcecelik Anne3 lierac kreme başlayın bence daha fazla çatlamasını önluyor, yanında da yağlı nemlendirici vücut kremleri ile destekleyebilirsiniz 🌸
Hafissee Anne3 lierac ve bio oil boşa para dökmeyin öncelikle bol su için ve normal bir yaglı nemlendirici ile kullanabilirsiniz . Ben dalin bebe yagı kullanıyorum 31 haftalıgım catlamadım iyi ki de pahalı markalara para vermemişim
Anne3 Hafissee zaten şuan bebek yapı kullanıyorum ama fayda vermiyor bide çok kilo aldım üst bacaklarım aşırı kalınlaştı
Suleasyaa Eğer çatlak oluşumun başında ise yani kirmizi renkte falan ise nemlwndirerek beyaza dönmeden gecer ama şuan beyaz ise oluşan çatlak geçmez canim. Kantaron yagi Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bende
Suleasyaa Anne3 kirmizi olanlar beyaza dönmeden kremlemeye başla canim. Benim cildim aşırı kuru olduğu için günde 3 defa tekrarlıyorum ve hamile kaldığım günden beri at kılı fırçası kullanıyorum kan dolaşımı artsın varis vs de olusmasin diye .