Ozge890 Hatice4446 tek değilmişim ya benimde öyle çıkacak gibi bazen öyle rahatsiz ediyor ki oturup ağlayacaktım yürüyünce falan çok zorluyor doktor diyecem gittigimde
Selinnn123 Hatice4446 normal canım 30. Haftadan sonra ben sürekli hissediyorum sanki cikicak gibi saniyelik sürüyo 🙂
Meralrabiamhmt Hatice4446 beeen 35 haftalık oldum ve 3 haftadır bı baskı varki sanki cıkacak gıbı anlık hemen gecıyor tekrar
halekmc Başı assagiya döndüyse baskı yapa bilir benim ki assagiya dönük çok zorluyor o yüzden doktorda öyle söyledi
balkiz12 Hatice4446 bebek dönmüş olabilir benimde o haftalarda baskı oluyordu şuan 38 haftalığız hala baş aşağı normal doğum için iyi bişey
Hatice4446 Ozge890 canım günde 10 defa vuruyor mu saydınmı hiç bide çikolata ye ve sol tarafına uzan bakalım
Ozge890 Hatice4446 saymadım ama o kadar yok tekmeleri yedim sadece hafif bi vurur gibi sonra durdu cok korkuyorum 4 gün sonra randevum var
Elif5361 Hatice4446 27 Haftalığım bende vajinamda baskı zonklama yaşıyorum ara ara yokluyor gidiyor oda bebek büyüdüğü içindir ☺️