Princessmom CansuDRY Canm benm adet olacagm güne kadar çizgi yoktu umudunu kaybetme negatf çktkça agladm hep
babygirlmommy CansuDRY bugün yumurtlamanın 17. Günü hala adet olmadım ama test de yapmadım 😀 Adet gününüzü bekleyin tekrar test yapmak için 🌼
Princessmom CansuDRY Evet canm ikinci çizgi baya net çıktı adet olmam gereken gün. Bugünde kan verecem inşallah sağlıklı bir hamlelik bir bebek vardır darısı tüm isteyenlere olsun
CansuDRY Princessmom Oğlumda yumurtlamanın 11.günü pozitifi görmüştüm. Dayanamadım, teste başladım o yüzden.😅
CansuDRY babygirlmommy Nasıl müthiş bir sabırdır.😁 Ben oğlumda yumurtlamanın 11.günü pozitifi görmüştüm. O yüzden erkenden başladım teste.😅
babygirlmommy CansuDRY müthiş korku diyelim 😀 her bebek bir olmuyo derler biraz daha sabır son 3 gününüz kalmış
CansuDRY babygirlmommy Evi testle doldurmak da iyi değil işte. Bol bulunca yapmadan duramıyorum. 50 tane almıştım 4 ay önce. 15 tane falan kaldı sanırım.
babygirlmommy CansuDRY benim şimdi çok çok açık pembe akıntım oldu bi kaç damla ağrım yok devamı da gelmiyo gibi inşallah adet olmam