Sahilll Hanımlar hangi marka aldınız veya alacaksınız memnun kaldınız mı ve kremi doğumdan önce mi sonra mı ne zaman kullanmaya başladınız yardımcı olurmusunuz ?
harece Sahilll incia düşünüyorum. Aynı işleve yarıdan fazlasını vermek istemiyorum. İkisininde işe yarayacağı garanti değil. Ayva çekirdeği atmıştım buzluğa ekstra onu kullanırım.
AsliTurgut Merveee34 bazi doktorlar erken kullanmayi önermiyor uyarici olup erken dogum baslatmamasi icin 😇
Birsentaspinar Sahilll bende lansioh aldım şuan 34+5 deyim kullanmaya başladım bu hafta birde gümüş kapak aldım bence takviye gerek diye düşünüyorum.
Bsmlh Sahilll bana hastane önerdi direk yara olmuyor zaten mustela al dediler organıc cok memnunum ben
yesilkahve Sahilll ben lansinoh sipariş ettim, pazartesi elimde olur. Yorumları iyiydi inşallah ben de faydasını görürüm. Gelince hemen kullanmaya başlıycam gelecek ay doğumum var çünkü 💜
EymenAli21 Sahilll krem olarak incia çok iyi diye duydum lansinoh çok kişide memnun kalmamış ben gümüş kapak aldım ondan memnun kalmayan hiç duymadım çok iyi deniyor doğumdan iki hafta önce kullanmaya basliycam bir ay kaldı 🤰
Gizem957 Bsmlh ya ben iyyim de bebegim sarılık Oldu bugun 5. Günü hergün kan veriyoz bebegim beni emmiyo mama veriyom bunla atlatabiir miyim bilmiyorum sarılık çok mu tehlikeli bisey çok korkuyorum
Ozlem23 Sahilll ben doğumdan önce incia kullandım 35. Haftada başlamıştım sabah akşam suruyodum 39+2 de doğum yaptım yinede çatlaklar oldu ama çok fazla kanamali falan değil
Senemunlu Sahilll lansinohtan memnun kaldim ben, dogm oncesi bastm sonrasnda da düzenli kullandm yara olmadi