RuyasMom2 Doğumda ortalama kaç kilo gidiyor kızlar? Kaç kilo vererek doğumdan çıktınız? İlk doğum olacak nasipse , merak ediyorum 😌
Omerhatice RuyasMom2 oğlumda 8 kilo gitti benim direk. Toplamda 12.5 kilo almıştım. Geri kalan 4 kiloyuda 1 ayda falan verdim 🤗
Piyanosuz RuyasMom2 ben 9 buçuk kilo almıştım 3 günde hepsi gitti hamile kaldığım kiloya düştüm. Bebeğim 3 kilo 1 su 1 kan 1-2 kilo da plasenta 7 kilosu filan kesin gidiyor
RuyasMom2 Denizyildizii ay valla mı görmedim 🙈 ben merakima yenilip açtım 😁 iyi gitmiş baya ya masallah 😌
RuyasMom2 Sadece_anne çok iyi ya bende 16 kilo falan aldım 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 66 kiloyum
Sadece_anne RuyasMom2 Emzirme zamaninda ben fazlasiyla aldim maalesef. Sirf sut vereyim sutum olsun diye
Sofiyamagamedova RuyasMom2 13 kilo 800 qram ben burdan bakdim benim gunume gore talimatlar gelmisdi hepsini grama gram yazilmisdi bende topladim bu kadar oldu bende 20 kilo almisim dertleniyordum ki mutlu oldum 🤣🤣🤣
Leylosacl RuyasMom2 85 le doğum yaptım 5. Gün 71 olmuştum ama sezaryenle oldu çok şişti doğumdan sonra her yerim balon gibiydi
Leylosacl RuyasMom2 ben lohusa depresyonu denen şeyi yaşadım ve 40 gün iştahim hic yoktu hiç yemek yiyemedim 65 le hamile kalmıştım 85 le doğum yaptım Ekim 2019 da şuan 66 kiloyum o ilk günler çok kilo verdim sonrada almadım