[silindi] Sermec27 canımmmmmmmm yarın büyük gün rabbim bu sefer kucağımızı boş bırakmayacak inşallah canım ❤️❤️Sana oğluşuna bol bol dua edeceğim ❤️❤️❤️🤲🤲🤲
Sermec27 [silindi] Allah razı olsun canım benim bol bol öp kokla mis kokulu güzel oğlunu Allahım sen cok büyüksün 🤲🥰🌸💙
[silindi] GizemKaplan canımmmmmm ❤️❤️❤️❤️ Çok teşekkür ederim 🥰🥰 Aminnnn canım pozitif doğumum olsun pozitif enerjimle sizlere doğum hikayemi yazmak nasip olsun inşallah 🤲🤲🤲
Hippolyte_28 [silindi] Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acısız sızısız bir dogum yaparsınız insallah 🤲🤲🤲
iremgun [silindi] yaa sağol kuzum benim inşallah 🙏🙏💕💕 yarın güzel haberlerini bekliyorum canım rahatlaıdğın an yazarsın😘😘
Didemmmmm [silindi] Allah yardımcın olsun canmm🙏🙏 Rabbim hemencecik sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏💕 bayramınızın şekeri hoş gelsin 💕🍬
[silindi] Didemmmmm Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🤲❤️❤️Ayy inşallah sağlıkla gelir bayram şekerim🥰🥰🥰
Derinin-annesi [silindi] Ayy evett yaa benim 31 Mayısa ertelendi❤️Çok heyecanlıyım,sen kidse gec bende ay sonu gelecegim 💃🏼
[silindi] Derinin-annesi yaaa ne kalmış ki şunun şurasında 31 mayısa 🥰🥰 ayy geçsem mi geçmesem mi bilemedim bir girip yoklarım baktım zevk vermiyor sizi beklerim artık 🙈
[silindi] Deryayurt ben de ben de kalktım kendime iş çıkardım vakit geçsin de yorulayım belki uyurum diye 🙈🙈
Derinin-annesi [silindi] Annelerin gün odası yok bildigim kadarıyla😄Burada takılırız yaa bilindik bir bölge neticede 😄
[silindi] Derinin-annesi hee sadece gündem başlığı var. Değil mi arada gider oraya bakar olmadı yine buraya döneriz 😅😅