Oglununannesi Estur maşaallah ya miniğe😍😍😍inşaallah canım benim ben en son 28+0 da gittim 1418 gram 39.5 cm nin üstündeydi şuan kaç bilmiyorm erken gelmesin sağlıkla gelsin inşaallah 🙂
1234 Oglununannesi şimdi hastanedeyım cnm 31 haftalık ama 1870 dedi iki haftada 550 gram alması tuhaf geldi yada ölçümlerde yanlışlık varmıdır acaba Boyunu soylemedi
1234 Oglununannesi sordum doktora 300 gram yanılma payı olabilir dedi Sezaryen sonrası normal dogum ıstersen yaparsın dedi istemezsen yine sezaryen dedi Zeynep kamil hastanesinde
1234 Oglununannesi ikinci cnm İstanbuldaysan zeynep kamil hastanesinde sezaryen sonrası normal dogum yaptıran doktor var cnm SultAn seren karakuş diye
Oglununannesi 1234 benim doğum yapalı daha 14.5 ay oldu canım ondan önermiyolar galiba hiç konuşmadılar bile bi de plesantam rahim ağzına yakın eğer olurda çıkarsa ki orası çok uzak bana ben beyoğlunda oturuyorm🙁🙁🙁
1234 Oglununannesi evet cnm en az 4 yada 5 sene gecmesi gerekıyormus oyle normal dogurtuyorlar herseyın hayırlısı cnm Bana özeldeki 38 de alırız dedi Zeynp kamildeki 39 haftada dedi 39 haftam bayrama denk geliyor
Oglununannesi 1234 benimde öyle işte ya 20 ağustos dedi 37+6 oluyorum 38+0 bayram günü tam e 39 a da beklemiyolar 😕dikişler yeni diye 😞
Farketmezz Oglununannesi canım plesantan aşağıdaysa neden alaturkaya oturuyorsun. Çömelmek yasak çünkü. Bizimde aşağıdaydı doktor çömelmeyi ıkınmayı filan yasaklamıştı hep dikkat ettim ev işi bile yapmadım çıktı şükür. Sende dikkat etmelisin. Allah korusun normalde çömelmek açıklığa sebep veriyor bide plesanta sıkıntı verir dikkatli olmasın
Oglununannesi Farketmezz canım bana hiç birşey demiyolar hem kOrkuyolar hem şu bu yasak vs demiyolar😡25. Haftama kadar ilişki yasak demedler mesela 25 haftaya kadar ilişki oldu ben resmen Allaha emanet yaşıyorum... alaturka da riskten annemdeyim gün içinde ama o zaman üst Kattaki kuzenime çıkarım onda var klozet teşekkür ederim bilgi için👏🏻
Farketmezz Oglununannesi Allah korusun canım dikkatli ol bol su iç en az 3 lt günde. Merdiven çok inip çıkma kesin ve kesin olarak çömelmek en tehlikelisi. Uzandıkçada ayaklarını yukarı tut yastıkla. İnşallah düzelir. İyi bir doktor bul kendine benden demesi. Ben o kadar doktor değiştirdimki banada hiç bişey söylemediler kayınvalidem sağolsun eski toprak anlıyor bu işlerden onun tavsiyeleriyle dikkat etmeye çalıştım annem geldi bi sandalyeyi bile kaldırmadım onun sayesinde. 8-9 haftamız böyle geçti şimdi risk kalktı şükür plesanta için. Sende korkutma kendini en kötü ihtimal sezeryan oluyoruz çünkü her doğum risk taşıyor moralini yüksek tut ve bol dua et Allah yâr ve yardımcımız olsun 🤲🏻 aklına takılan birşey olursa sorabilirsin istediğin zaman 🤗
Oglununannesi Farketmezz Allah razı olsun canım çok sağol inan 5 doktor değiştim ve ben plesantanın aşağıda olduğunu 21. Haftamda öğrendim o da detaylıda yani ve gittiğim doktora dediğim de bu herkes de böyle bişey olmaz takılma dedi 😒ama perinatolog böyle konuşmadı dedim sonrasında o ameliyatta diye başka dr a gittik o da perinatolog gibi konuştu ve beni kan bankası olan hastaneye yönlendirdi benim oğlum şuan 14.5 aylık 11.5 kilo çok ağır değil ama sürekli onu kaldırıyorum ve öncesinde bu durumu bilmediğim içinde arabasıyla bile kaldırmışlığım var😕ben tam anlamıyla 1 aydır dikkat ediyorum ama yinede çıkmadı merdiven mecbur inip çıkıyorum 😞ama çömelme vs bunları artık yapmam .. Cuma günü detaylım var inşaallah güzel sonuçlar alırım🙂
Farketmezz Oglununannesi en hayrlısını dilemek lazım canım benim sen gönlünü ferah tut onları bize emanet eden Allah elbet koruyacaktır tevekkül en güzeli. Sen tedbirlerini al taktir Rabbimin. Yüzdük kuyruğuna geldik moralini yüksek tut herşey olacağına varır. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı 🤲🏻😌
Anakralice 30 da 1740 tı 31 de 2005 oldu 30 dan sonra hızlı toparlıyorlar muz ve kaşar ye bol bol bunlar cok etkili kiloda bebeğe
elif0690 Hatice3 Bende 30+1de gittik doktora..40cm 1330gr mink bir bebek.olacak dedi..Senin beslenmenle alakalı bir durum değil genetik tamamen dedi..Ama sağlığı çok iyiymiş önemli olan da bu zaten..