Lavinyaaaa Haftada hala oğluşumun ismi yok babamız yüzünden 😂 ben Yiğit Hamza istiyorum kabul etmiyor illa Muhammed’li olacak diye tutturmuş. Yanına isimler buluyorum onları da kabul etmiyor 😒 Yavrum isimsiz doğup büyüyecek galiba 😒😂
susam_18 Lavinyaaaa Muhammed Arel koycaz bizde nasip olursa😊 sürekli tekrarlanan isim koymak istemedim. Ali, Miraç,Enes,Emin gibi😊
Lavinyaaaa Düşünenler için bir kaç öneri 💙 • Eymen • Asım • Cihan • Melih • Mirza • Aren • Bera • Muaz • Arhan •Ecmel • Mahir • Ahlas
Misto Oğlum olsaydı Yusuf Aras koyacaktık ve ben Sarper Aybars Sonat Egemen ve Umut isimlerinide çok beğeniyorum
Egeve2zler İlk oğlumun adı Ege. Ve ikizlerimde erkek olacak 🙊 Mert-Mete ye da Kuzey-Güney diye düşünüyoruz bakalım…
haticerale63 Hatice_bilal adașiz 😍 isimlerimiz ve eşlerimizin ismi ama benimki daha cinsiyet belli degil 😁
ElifLeyla Aslanannesiayse bizde kimsenin değil ben tarihçiyim bir tarih romanında görmüştük ilimdar ismini eşim çok beğendi bizde ilimdar Batur olsun dedik ama ilk bebeğim kız olunca koyamadık
sophia Emine71 ben isim cirkin veya anlamsiz demedim ablacim sakin ol. Okulda cok karsilastigim icin suriyeli misiniz diye sordum. Suriyeli olmayi da kucumsedigimden degil bu arada. Anlaminin icinize sinip sinmedigi size kalmis 😉