Decucude OKSAPAR iğneyi yeni ambalaj yapmışlar Artık iğne küçülmüş ama mg aynı bana çok değişik geldi baya küçük iğneler
whitedream Decucude bende yeni aldım ama önceki nasıldı ki sarılı bişi iğne ama acaba eski mi yeni mi🙄
ozgei Nry0682 bana da çok zor geldi bir de kapağı her açtığımda biraz ilaç fışkırıyor eski enjektörde hiç böyle birşey olmuyor moralim çok bozuldu ona, ne yapabilirim fışkırmaması için
ozgei Pelin__1 kapağını her açtığımda içinden biraz ilaç fışkırıyor, eski enjektörde hiç böyle olmuyordu, ne yapabilirim böyle olmaması için bilginiz var mı hiç başınıza geldi mi
Razz7020 Decucude evet bizde az önce yeni kutuyu açınca farkettik. Eşim bu küçük diye bir bağırdı küçük çaplı kriz geçirdim bende dozumu yanlış oldu diye😂 bayrama böyle başladık😂😂
Decucude Razz7020 aynen bende öyle yaptım gerçekten takıntılıyım bir de ben çok az doz vurdum diye bende sinirden kudurmuştum.
Razz7020 Decucude dozlar aynı sadece enox gibi olmuş enox da böyle inceydi. Acıtmadı sanki bu yarın diğer koluma deneyince daha iyi anlarım☺️
Aylinsemih Decucude merak etmeyin ben eczanede çalışıyorum ambalajı değişti sadece öncekiler çok büyüktü ve yer kapliyolardi iyi oldu
Razz7020 Decucude 6000lik kullanıyorum bir kutuda 2 tane çıkıyor. Kocaman kutusu değişen bir şey yok hala yer kaplıyor
SerpilEsra Decucude ben 4 luk kullaniyorum onceki yayliydi atma sistemi flan vardi iyi degildi gorunce cok sevindim iyiki duzeltmisler hibor gibi olmus
Decucude Razz7020 siz neye göre 6000 lik kullanıyorsunuz bende 4000 lik kullanıyorum doktora soruyorum 6000 lik kullansam ne olur diye hep bana 4000 lik diyor ama bende güvenmedim açıkçası
Razz7020 Decucude daha önce bir kaybım var önlem amaçlı başladı doktorum. Pıhtılaşmam olup olmadığını bilmiyorum. Kiloya göre başladı sanırsam
Razz7020 Decucude 65 kiloyum şu an canım. Kiloya takılma ondan mı yoksa tecrübe olarak mı onu verdi ya da kan değerlerim bilemiyorum vardır bir bildiği diye doktoruma güveniyorum. Senin doktorunda biliyordur durumunu stres yapma kendine