mcansu Günaydın be hayırlı bayramlar arkadaşlar. 11+3 haftalık hamileyim. Rahmimde göz seğirmesi gibi seğirme hissediyorum. Pıt pıt atıyor gibi bir şey. Nedenini bilen var mı? Normal bir durum mu?
gamzetahsin mcansu normal cnm bebek hareketiyle karistirilir ama doktorum ordan gecen damar var hamilelikte o oluyor dedi bndede olmustu cok normal😊
mcansu Kimyon geçen hafta ultrasona gittiğimde orda hareketlerini gördüm kolu bacağı kıpır kıpırdı. Ama benim hissetmem için erken sanıyordum.
Buse2a mcansu canım ben sordum magnezyum eksikliğindenmiş magnezyum yazmıştı doktor istersen sende söyle bi rahimde birde bacakta olurmuş genelde
mcansu Buse2a magnezyum kullanıyorum 5 haftadır zaten ilk başta vermişti olabilir belki gidince haftaya yeniden sorarım onu. Bide bu magnezyumun hap şeklinde olanı varsa onu da sorucam bunu çok zor içiyorum efervesan tablet şeklinde. Sonra tüm gün yemek hak getire.
Sermec27 mcansu bende de oluyordu 8 11 arası o nabız atması oluyor canım gebelikte cok fazla olur hareket için cok erken daha ilk gebelik için en erken 17 ikinci gebelik için en erken 15 16 da başlar harkektler 🥰
Buse2a mcansu hap olanı daha iyi canım diğeri miğdeyede ağrı yapıyor zaten hassas oldu miğdelerimiz birde günde bir kere sade soda iç
mcansu Buse2a öyle valla zaten hamile bir kadına neden efervesan tablet verilir ki. 🤷🏻♀️ Gittiğimde muadilini sorucam zaten.
Buse2a mcansu bazı doktorlar yazıyor benim 2. Yazılışında ondan yazdı ama dokanınca tekrar değiştirdim magosit kullanıyorum şuan geneldede ondsn yazıyorlar
kubraonder mcansu doktora mcansu merhaba doktora sordunuz mu acaba bu seğirme neden olurmuş bende de oldu ve korktum biraz maalesef 😔