Arifcaninannesi 21_27_ ilk oglumda halsizlikle ve uyku haliyle ogrenmistim ama ikinci oglumda adet gunumde direk test yaptim cikti belirtilerim kalp atisindan sonra başladı
BeyzaOzmn 21_27_ biz 1 aylıkken öğrendik kanamam olmadı yani üstüne görme. Sadece göğüslerim kopuyor derecesinde ağrıdı şüphelenip test yaptım öyle öğrendik
ug_fa-3diplomalianne 21_27_ ben hiç bi belirti hissetmedim belki de beklentim olmadığı için farkedemedim adetim geçmişti ama umudum olmadığı için umursamamıştım hava değişiminden falan sanmıştım öğrendikten bi zaman sonra belirtileri hissetmeye başladım
21_27_ Arifcaninannesi benim adetim bu gun 3 gun gecikdi hala test yapmadim cunki hic bir beriltim yok adet olmadan once goguslerim siser agrirdi indi hic bir sey yok sadece asiri beyaz akintim var hamile oldugumu dusunmuyorum deye test bile yapmadim🥲
Arifcaninannesi 21_27_ Neden yapmiyorsun cnm peki normaldede gecikmen olurmuki ben tam adet gunumde yapmistim pozitifti
Morvy 21_27_ benimde hiç belirtim yoktu adetimden 5 gün sonra test yapmıştım 24 haftalığız🙃herkeste belirti olacak diye bişey yok benim hamileliğim boyunca hiçbir belirtim olmadı😁
21_27_ Arifcaninannesi hic gecikmem olmaz mart ayinda kalbi durdugu icin kurtaj olmusdum ondanda gecikme ola bilirmi diye dusunuyorum ama kurtajdan sonra nisan ayinda ilk adetimi gordum
Arifcaninannesi 21_27_ İlk adetten sonr aicin temizlenmistir istersen bir test yap bizide merakta birakma
Morvy 21_27_ inşallah canım ya sizi ümitlendirmek istemem tabi ama eğer normalde düzenli oluyorsa adetiniz evde bir test yapın derim umarım en kısa zamanda sizde bu güzel duyguyu tadarsınız 🤲🏻🌸
Beyzan 21_27_ evet ben zaten korunmasız ilişki olmuştu hamile kalabilecegımı biliyordum ama adete yakin kan vereyim dedim. O zamana kadar hiç bir tuhaflık olmadı. Her şey çok normaldi. Ne adet ağrım oldu ne göğüs hassasiyeti ne akıntı ne bulantı.