minikoglumm Kızlar 27 haftalık hamileyim karnımın içinde mi desem ama vajinamda hissediyorum küçük küçük kalp atışları gibi bir hissiyat oluşuyor yasayan ve doktoruna soran var mı gebeliğim riskli bir gebelik değil herşey normal ilerliyolar
Birtane2307 minikoglumm kesinlikle bende yasiyorum tık tık pıt pıt ediyor resmen ya kalp atisi hickirik filan gibi ama bugun doktora gttim ayaklari asagida basi karnimdaydi pozisyonu makat gelis diye geçiyor internetten bak 27+5 im bnde
alpaslaninannesi minikoglumm bende tam bu soruyu soracaktım 30+4 bende kasıklarımda hissediyorum sürekli hıçkırık gibi geliyor ama sık olması normal mi acaba
Krtalzyn minikoglumm benmde başı yukarıda ayaklar aşağıda olduğh için o şekilde vuruyo norml hatta benmki bi kaç defa titreşim şeklinde yaptı oda normlmiş kordonla oynadığı için diyolar onuda yaparsa endişelenme baya telefon çalar gibi titriyodu içerde 😄
minikoglumm alpaslaninannesi pozisyonla ilgili sanırım ne kadar öyle durursa o kadar devam ediyor sanırım büyüdükçe dahada artacak
Bebek1_ minikoglumm benim doğum pozisyonunda şuan kafası kanal da ve 38 hafta olcam 2 gün sonra hala devam ediyo ara ara ve hıçkırık dedi doktorum
minikoglumm Krtalzyn ay vallahi o kadar korktum ki biranda Maşallah nasıl güçleniyor nasıl hareket ediyor şaşıp kalıyorum cidden bi de o kadar sizi etkileyen bir durum ki inanılmaz yani ;)
bebiskoooo Krtalzyn benim bebeğimin başı hep aşağıda ve doktor ultrason ile bakarken bile pıt pıtı hissediyorum karnımın altında ve aslında hıçkırık da değil bebeğiniz nefes alıyor sebebi bu dedi doktor benimki baş geliş duruyor 29 dan beri hep makat gelişi hiç olmadı bu yüzden gelişimi de yavaşladı canım
Periwashere Krtalzyn ben az once yasadim ilk defa bunu ahahhaah diyorum ki kanat cirpti sanki ama kelebek degil kus olabilir
minikoglumm BirTEK sallıyor ya derimi indirip kaldırıyor özellikle göbek deligimin altına gelince çok geriliyo göbeğim
Krtalzyn bebiskoooo ilk defa duydum makat gelişi olan brbeğin gelişiminin yavaş olmasını doktoruma sorucam bunu 🙂 benmki arada sağdan sağdan göbek deliğimin üstüne doğru geliyo dönmeye çalışıyo şuan büyük ihtimal bakalım inşllah 30 haftadayız bz
Havva-61- minikoglumm bendede aynı şeyler oluyor bebeğimin başı yukarıda ayakları tam sidik torbanda dedi bi hızlı tekme atsa altına kaçırırsın dedi :)sürekli vajinamin üstünde pıtır pıtır ayaklarını oynatıyor kurban olduğum:)
minikoglumm Semakrr Ben öyle bisey olduğunu düşünmüyorum tamamen bebeğin sağlığı ile ilgili bir durum bence bu