Caglabade Öncelikle herkese iyi hayırlı sağlıklı bayramlar💐 şu an saat 5.20 ve ben hala ayaktayım gözümde gram uyku yok normaldede geç yatıp geç uyanırım ama ilk kez sabah ettim bu durumu yaşayan anneler var mı acaba bu normal bir durum mu?
tugcetinn Caglabade Hamileliğimin başından beri var 20 haftalık olduk hala devam ediyor bakıyorum başka hamilelere gündüz bile uyuyorlar maşallah bende baykuş gibi dolanıyorum evin içinde 😔
mom6565 Caglabade canım aynı durum bendede var 2 aydır kesintisiz bir gece bile uyumadım son aylar berbat geçiyor benim
Caglabade EceZ zaten hiç deliksiz uyku yok bende ama saat 7 de uyudum bunu yazdıktan sonra bugünde sersem gibiydim hala uyku yok
Caglabade Minnosunannesiii yok saat 7 de uyumuştum tüm gün giremedim malum bayram telaşı sersem gibiydim😕
Caglabade tugcetinn bu gün netten biraz baktımda sanırım hormon seviyesi farklılıklarından demek ki bizde uykuyu tetikleyenler pek salgılanmıyor😢
Caglabade mom6565 son aylarım değil aslında başından beri bozuktu uykularım sürekli uyanıyordum şimdi hiç uyuyamıyorum son ayları hiç düşünemedim😕
Gamzedmn Caglabade aynen bende oyle uyku duzenim bozuldu hamilelik doneminde 13 haftaligiz suan uykum kacti oturuyorum mesela gunduzde nadir uyuyanlardanim😣🙄😐
Nurunannesiii12 Caglabade bebekten dolayi erkenden uyandiriyor ayni haftadsyiz.sertlesip toplanıyor yada hissettiriyor kendini.bende gözümü kapatıyorum ama uyumuyorum 🥰🧿🙂
Caglabade Nurunannesiii12 evet aynı şeyler oluyor birde ben ağrıdan uyanıyorum sanırım sağa sola yatmaktan yanlarım çürümüş gibi ağrıyor farklı bir pozisyonda uyuma çabam oluncada sertleşip ağrı yapıyor napıcam bilmiyorum 4-5 ay sonra kalçalarımın sağı soku çürür bu gidişle
Nurunannesiii12 Caglabade sürekli bi sağa bi sola donmelisin ben ağrı hissedince degistiriyorum bu sekilde idare edicez😄
Zezz Caglabade 22 haftaligim 6 bucuk dedimi tak ayaktayim…gunduz hic uyuyamiyorum aksama kadar esnenekle geciyor ömrüm..bende sasurdim..psikolojik mi hamilelikte nedir