Didemmd3 Merhaba ben 8 aylık hamileyim 2 3 gündür sol kasığımda sürekli pıt pıt atma, seğirme oluyo . Bunu yaşayan var mı kızlar ? Yardım lütfen
Masalannesii Didemmd3 bendede oluyor o segirme 30.haftaya girdim sağ tarafima bir toplanıyor orda kalıyor sonra kendini salınca rahatlıyorum ve seğirme oluyor o bölgede normal yani canım
Zhrblt Didemmd3 artık bebeğinin hıçkırıklarını daha güçlü hissetmeye başlamışsın annesi 🥰 şimdi seğirme gibi olacak hatta dışardan baktın mı hafif o bölgenin kıpırdadğını bile görebilirsin ya da az kalmıştır görmene😇 bizde 9 aylığız benim ki artık seğirme gibi değilde tekme gibi belli oluyo hıçkırığı ve hep sağa toplanıyo minğim🥰
Birtane2307 Didemmd3 yok kiz degildir icimizde surekli hareketlenmeler oluyor olacakta bu normal bebisler icerde durmuyolar ki sıkılıyolar onlarda🥰
Birtane2307 Zhrblt valla ben 28 e giricem bir iki haftadir disaridan cok net cok guzel goruyorum gercekten bisey sorucam vajinaya dogru tik tik pit pit oluyor boyle ust uste bir iki dakika boyunca. Ben onun hickirik olduğunu dusunuyorum olabilir mi bide bazen titresimde oluyor
Zhrblt Birtane2307 kuzum ben vajinamda hiç hissetmedim makat gelişliydi hep. Ama belli saniyeler arasında aynı şekilde vuruyosa hıçkırık büyük ihtimalle🥰
Busclk Didemmd3 merhaba 30. Hafta içindeyim ben bazen vajinada bile hissediyorum ara sıra. Sanırım pozisyonundan kaynaklı, pata küte elini kolunu oynatıyo🥲 seğirme belki hıçkırıktır belki minik parmaklarıdır