rabialann Merhaba 26+6 haftalık olduk bi kaç gecedir mide yanmaları başlamıştı ama bu gece daha çok oldu , benim gibi mide yanmasından şikayetçi olan var mı ? Ne iyi geliyor sizlere bana da destek olur musunuz canım anneler 😩😩
_Elifffffff_ rabialann ılık süt bence kesinlikle şuan mide yanması yaşıyorum ve hemem bir bardak süt ısıttım onu iciyorum
Gulsumm32 rabialann benim o haftalarda başlamıştı mide yanması 32 haftalık olduk hala devam ediyor mide yanması çok kötü gerçek bazen benimde aglayasim geliyor
rabialann mucizemmmmmmmm hiç süt sevmem ama iyi geliyor mu içeyim ağlıcam artık midemin yanmasından 😭
rabialann Gulsumm32 ay hemen deneyeceğim sütü cidden ağlıcam artık eşimde bu saat oldu yatmadı garibim ben evde fır dönüyorum
Masalannesii rabialann 30.haftadayim 3-4 gündür mide yanması yaşıyorum aşırı kötü bir durum 😖gaviscon ıyi geliyor şurubun tadı iğrenç ama etki ediyor doktorunuza danışarak içebilirsiniz onun dışında şekerli su,soda ve ılık süt iyi geliyor diye biliyorum 🌸
rabialann Masalannesii çok teşekkür ederim bunu da soracağım doktoruma şuan süt içiyorum inşAllah hepimizin bu sorunları geçer 🤲
Masalannesii rabialann rica ederim canım inşalalh ıyi gelir mide yanması aşırı kötü bir durum aminnn inşallah 🤲🤲
Beyzahturgut Hanımlar pantpas diye bir ilaç var mükemmel doktorunuza danışıp yazmasını talependin bana dua edersiniz ağlıyordum mide yanmamdan ne gaviskon ne renne babamısınn demedi ama onu içtiğim anda kesti mucizevi bi ilaç
Mervesngr71 Canım benim 23. Haftamda başladı şuan 35 haftadayız hala yanıyo ve her geçen gün dahada Artıyo artık oturup ağlıyorum mide yanmasından sadece soğuk süt iyi geliyo bende pek sevmiyordum sütü ama içe içe artık sütkolik oldum içmeden duramıyorum 😂 mide yanmasının bahanesiyle sütü çok içtim bebeğimin gelişimide çok güzel maşallah ben sütten kaynaklandığını düşünüyorum. Bide sana tavsiye edebileceğim gaviskon var doktoruna danışarak içebilirsin mide yanmasına iyi geliyo☺️
BusraUras rabialann hamileliğimin 32 haftasındayım. Ben hamileliğimin başından beri çekiyorum mide yanmasını. Mide problemi bizde genetik bir sağlık problemi olduğu için doktorum baştan beri yaşaman normal dedi. Ama son haftalarda dayanılmaz hale geldi mide yanmam. Ağladığım geceler oldu mide yanmasından dolayı uykumdan uyanıp. Ben süt içiyorum birde sade bisküvi yiyorum ikiside iyi geliyor bana. Doktor bunun için ilaç veriyor ben şimdiye kadar şurubu 2 kez kullandım dayanamayıp.
demet2020 rabialann bu gece uykumdan uyandım mide yanmasından, ağlayacaktım neredeyse. Bir çay bardağı soğuk süt içtim yatıştırdı biraz