Burcu_NFUE Nazlicagin A101 altınkılıç markası sade kefir iç kesinlikle çok rahatlatıyor akşam yatarken sabah aç karnına hatta ara öğünlerde içebilirsin ben çok faydasını gördüm umarım sende görürsün ☺️☺️
DusunceBulutu Nazlicagin kayısılı meyve suyu,zeytinyağına ekmek banıp yemek ,aç karnına kuru kayısı yiyip ılık su içmek
sumeyyee28 Nazlicagin Çook geçmiş olsun kabızlık nedir gayet iyi bilirim 2 gün boyunca çektim makatıma sancılar giriyodu kıvranıyodum resmen bol su iç canım çok hareketsiz kalma kabızlık için şurup veriyo doktor danışabilirsin
Masal2020 Nazlicagin hergün 1tane elma zeytinyagı bir kaşık içtim kayısı yedim bugday ekmegi bunları denedim çok şükür geçti
Yagmurgel2020 Gün kurusu bide 2 tane kuru kayısıyı hemen suda kaynat hoşaf gibi iç 🙏🏼 Popo ve bel masajıda etkili oluyor
Hlyaaaa Benimde vardi ayni problemim. Doktor büyük cekirdekli salatalik ye demisti ya da portakal yiyebilirsin. Posali yiyecekler yersen oda rahatlatir. Ben cok faydasini gördüm. Kuru incir de olabilir. Midenin sindiremeyecegi seyler.