tosbis14 Kızlar bişey sorucam 8. Haftama girdim ve çok fazla akıntım olmaya başladı benim gibi olan var mı bu haftaya kadar hiçbişey yoktu birden başladı ve fazla olduğunu hissediyorum kokusuz sarımsı bi yapıda acaba bi tehlikemidir çok telaş yaptım.
Merve152018 tosbis14 bende 7+4 üm akıntım arttı doktorum normal dedi bulantılı gecıyor sürecim. Biraz fazla bulantılı hatta:)) sizde durumlar nedir kızlar
Ayseyavuz tosbis14 bende aynı akintim oluyodu ama azdı 8+2 oldum çoğaldı gibime geliyo buaralar normal dye bliyorm ama
oznrgkdnz_ 7+4 üm benimde şeffaf kokulu doktorum normal bu sürecte dedi istersen diyerek 3 gün arayla kullanmak için fitil önerdi ben almadım
tosbis14 oznrgkdnz_ Ben daha soramadım doktoruma bayramdan sonra geldi bana kapanmadan önce kalp atışını bile duyamadım daha
tosbis14 Benim de bulantılı geçiyor valla bi gün çok iyiyim bi gün bulantılı bide tiksinmelerde başladı bende
oznrgkdnz_ tosbis14 duyarsın Rabbimin izniyle akıntıyıda rengi saydam olduğu sürece kafana takma bulantı benimde çok oluyor özellikle sabahları
tosbis14 oznrgkdnz_ İnşallah canım işte kafamıza takıyoruz en ufak bişeyi elimde değil endişelenmemek
K1- Akıntı başımızın en kötü şeyi ya. Neler hapsam da geçmiyor. Hatta benimki. İdrar yapınca yanıyor. Sonra akıntım oluyor. Bende 8 haftalıgım bu hfta daha çok. Agrılı da oluyor azıcık hatta
Dfdfdfdf60- K1- senınki enfeksıyon canım büyük ıhtımalle çünkü benımde öyleydi ıdrar yaparken yanıyodu ılac kullandım gecti
Beyza97 K1- aynen çevremdekilere söylediğimde şaşırıyorlar o kadar büyüdümü karnın diye 😂 ağrılarım ta ilk aydan başladı
Dfdfdfdf60- K1- monoural şase verdı tek kullanımlık gece yatarken ıcıyosun hıcbırseyın kalmıyı bütün gebeler kullanabilir sıkıntı yokmuş baska bısey kullanmana gerek kalmıyo dırek duzelıyosun
tosbis14 Beyza97 bende bel ağrısı da mevcut malesef çok hasta olan sızlanan biri değilimdir ama hem mide bulantısı iştahsızlık bişey yiyememe vitaminsiz kaldım hem akıntı halsizlik ağrılar hepsi var bu kadar erken etkileneceğimi bilmiyordum eşim bile şaşırıyor sen böyle değilsin diye
muallimehanimmom5 Benim gebeliğimin basından beri akıntım var sarı renk doktor kokusuz ve vajinal kasıntı yanma olmadığı sürece zararsız olacağını söyledi tabi idrar tahlili felan da vermiştim en son temiz çıktı bu kontrole gittiğimde tekrar soracağım