rukiyeeefeee zararın neresinden dönersek kardır jilet hiçbir kadına tavsiye etmiyorum sarışın sayılırım kumrala yakın. 13-14 yaşlarındayken bir aptallık edip bacağımın alt kısmına jilet vurdum hiçbirşey yoktu halbuki bacağımda heves işte arkadaşlarım yapıyor bende yapayım diye aman Allahım kalın kalın çıkmaya başladı o sarı tüyler gitti yerine siyahlar geldi ablam hiç almadı tüylerini doğum yaptı halada tertemiz bacakları sarı tüyler. Demek istediğim herkesinki tabiki sarı olmuyor ama jilet daha çok çıkarıyor kesinlikle batık yapıyor fazlalaşmaya başlıyor kalın cıkartıyor jileti erkekler sakalları için kullanıyor gürleşsin daha fazla çıksın diye aslında bizim vücudumuza uygun değil.kişisel bakımdan dört dörtlük anlayan biri değilim Ağdayı evde denedim derim kalktı mosmor oldu beceremedim. Epilatör aldım onada dayanmadım maalesef tahriş etti koltuk altı ve özel bölgeyi. Ben çözümü eldivende buldum ilk başta birazcık acıtıyor ama alışınca uyuşup gidiyor bebek pudrası da dökünce ağrıyı azaltıyor zaten kuaförlerde ağdadan önce döküyormuş duymuştum. Koltuk altınıda özel bölgeyi de eldivenle alıyorum. Kararma yapmıyor batık yapmıyor ve temizliğinden yüzde yüz emin oluyorum böylelikle zaten kuaföre hiç güvenemem. Ve en önemlisi 2 seneye yaklaştı bu yöntemim azalmalar başladı ben çok memnunum. Marketlerden medikallerden 100lü pudralı eldiven ve bebek pudrasıyla ben bu işi çözdüm😅 çevremdeki herkese öneriyorum ama nedense kimse sıcak bakmıyor. Ha cesaret edemem diyorsanız kuaföre gidin cünkü kuaföre gidenlerden duyduğum kadarıyla ilk hamlede biraz acıyormuş oda daha sonra uyuşuyormuş. Ve tabiki kuaför işini daha hızlı hallediyor profesyonel olduğu için evde yapıldığında rahat 1-2 saatini alıyor. Ama lütfen jiletten dönün birde jiletle alınan bir gün sonra hemen geri çıkmıyor mu eşimden biliyorum sakallarını traş ediyor birkaç saat sonra kıl kökleri görünüyor yani jiletle alındığında 2-3 güne bir almak gerekir sizide yorar diye düşünüyorum..