minikcicegim_22 Kızlar 10 gün önce kanamam oldu doktora gittik kan değerlerine bakarak düşük yaptığımı söyledi ama hala koku hassasiyetim var kasıklarım şiş piskolojikmende kendimi hala hamile gibi hissediyorum yaşayan varmı böyle Bi durumu?
Gamzedrsun minikcicegim_22 Sanırım kimyasal gebelik geçiyorsunuz kanama ile sonlanıyor zaten Aynısını yaşadım Beta hcg değeri sıfırlana kadar hamilelik belirtilesiniz olması normal henüz sıfırlanmadığı için yaşıyorsunuz bunları bence . Aynısını bende yaşadım gördüm
Mavi34 minikcicegim_22 Bende kurtajdan sonra 3 5 gün aynı belirtileri yaşamıştım.doktor hormonlar birden düşmüyor yavaş yavas ondan demişti
depsizoo minikcicegim_22 ben kendimden örnek veriyim hamileydim kanamam vardı vsvs sonra düşük oldu hasta oldum düşğkle aynı zamanda iki boyınca hasta olmadım jinekolojiye gittim hamileymişim 🤷ben şok şimdi 26+6 olduk
depsizoo minikcicegim_22 hatta ben kaynanama dedimki hamile olmayım dedim sen folik asite devam et dedi bende hissediyodum yani ve çocuk yapmıcaz diye konuşuyoduk
Gamzedrsun depsizoo Kan değerleriniz düşüyorsa birden buna kimyasal gebelik diyorlar bende hamıle olduğumu öğrendim 2 . Ye kan verdiğim zaman değerlerim düşmeye başlamıştı Ve kanamam başladı o şekil bitmişti
minikcicegim_22 depsizoo düşük olmadımı sizinki bizde en az 34 ay düşünmüyoruz cocuk ama hala içimde acaba düşmedim diye şüphe var