Kubra-mucize26 Merhaba kızlar benim 9 hafta 6 günlük bebegimin kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim doktorum ecopirin verdi önlem amaçlı korkuyorum kullanıp gebeliği güzel ilerleyen var mı
Mavi34 Kubra-mucize26 korkacak hic birşey yok bende.kullaniyorum üzerine birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Pıhtılaşma olursa da duauk olduğu için tedbir amaclı vermiştir doktorun icin rahat olsun
Ayse_Dila45 Kubra-mucize26 merhaba benim de ilk gebeliğim düşük le bebeğin kalbinin durmasıyla sonuçlandı bir yıl sonra hamile kaldım sadece ecoprin kullandım ve sağlıklı bir bebeğim oldu şuan 27 haftalık hamileyim ve yine ecoprin e devam ediyorum Allah ın izniyle sizinki de sağ salim dogarrr
Billurr5353 Kubra-mucize26 hiç korkma kardeşim.. Ecopirin pro ve yanında kan sulandırıcı igne kullanıyorum.. 33. Haftaya kadar kullanılıyor ecopirin.. Ondan sonrası tehlikeli ben şuan 35.haftamdayım
Mavi34 Kubra-mucize26 genetik.test vs yapılması lazım.tabi ama sanırım.sikonti varsa normal tam kan sayiminda bile belli oluyor doktorunla detaylıca konuş istersen
Kubra-mucize26 Ayse_Dila45 ay ne güzel rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucaginizi almayı nasip etsin:) umarım benimde her sey yolunda gider :) dua edin bana
Kubra-mucize26 Mavi34 tam kan sayımım var canim hatta INR pt aptt değerlerimde var doktorum baktı ama birşey demedi