Havvahzl Merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim ama bebeğim 3 hafta önden gidiyor. Haliyle kafası da büyük. Mecbur sezeryan olacağım. Bu erken doğuma sebep olur mu? Ya da kaçıncı haftamda doktor sezeryana alır? Şu an kilosu 34 haftalık 2800 gram
HlyaSinanAk Havvahzl genelde sezaryen 38. Hafta icinde oluyo canim benimde 38. Hafta icinde olacak insallah. Ama gelisiminden dolayi seninki daha erken olurmu olmaz mi bilmem. 35. Haftaya girdik bugun bende cok merak ediyorum gelisimini 32 de gitmistik en son
HicranKzn Havvahzl benimde hep öyle gitti şuan 36+5 olduk birazdan bakıcam ne olduğunu geçen hafta kafası 39+2 vücudu 38 di. Bende soracağım normal istiyorum doktorda normal dedi ama kasası büyümeye kendi kilo olmaya devam ederse sıkıntı gibi görünüyor🤷🏻♀️
HlyaSinanAk Havvahzl zaten sezaryen olacaksa bence 38. Haftaya kadar durmaya calisin bence bebek bi sikinti olmadigi surece anne karninda ne kadar gunune yakin durursa o kadar iyi. Ama doktora guvenip onu dinlemekten baska da care yok malesef
HicranKzn Havvahzl benim daha vahim 🤦🏻♀️ 9.93 ona rağmen normal dedi geçen hafta ama haftaya bida ha bakalım dedi şuan 100 geçmiştir diyorum birazdan giricem hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏🏼
Havvahzl HicranKzn Biz şu an 33+5 teyiz. Sizin haftanızda bizde o değere ulaşırız muhtemelen 😊 Hakkimizda hayırlısı olsun