Juniormum ZeynepEdaa amin inşallah darısı başına diyesim geldi içime sanki seninki de kız gibi doğdu🤦♀️
Aylinceylans ZeynepEdaa canim erkek ya da kız degil de bebeğinle alakalı cinsiyet arkadasim 7.ayında ogrenebildi gostermedi oğlusu :)
Ozgeclbnt Aylinceylans evet izmirde sayılı doktorlardan gözüm kapalı güvenirim kendisine yanılma payı yok denecek kadar az bu konularda 🙏🏻☺️
juliet2021 ZeynepEdaa bende bugun 12 haftalik oldum yarin randevum var ins cinsiyeti soyler cok heyecanliyim ilk bebegim :)
Pamukoglum ZeynepEdaa 12+4 ögrendik oglusumu 😍 Insallah hayirlisiyla sizde ogrenirsiniz. Ozelde soyluyolar ama devlette soylemiyolar.
Aylinceylans Ozgeclbnt izmirde olsam bende giderdimmm 😑 Evet sağlıklı olsun ama insan merak ediyor kizim mi desem oglum mu desem bilemedim :)
Ozgeclbnt Aylinceylans ay bende öyleydim erkencikten öğrendik ama hep ilk günden beri kızım derdim öylede oldu ☺️ Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
tomurcukannesi ZeynepEdaa 16 da öğrendim erkekti. 21 e kadar bekledim bişey almadım. detaylıda da doğrulanınca emin olduk☺️
Deletedmom89 ZeynepEdaa 12+5 te öğrendim oğluşumu😍 erkek bebekte cinsiyet oluşmadan açısını ölçerek biliyorlar 🙃
Ozgeclbnt EdaDoruk ali öner erdoğdu izmirde tercih edebileceğiniz sayılı doktorlardan kendisinin özel ebeside var gözünüz kapalı güven veriyor ikiside
Emine122 Ben 16+6 Ogrendim oglum olucagini gostermedi belli olmuyor bebegin pozisyonuyla ilgili ama su var düşük yapan eskilerler erkek bebek ari kadarken herseyi belli olurmus dediler