Çok şükür bende doğum yaptım. 33 haftaya kadar baş geliş olan bebişim 32 de makat geliş oldu 36 da tekrar döndü sevindik derken 38 de tekrar dönmüş dedi doktor sezeryan günü aldık 10.05.2021 tarihinde miniğimi kucağıma aldım. Korka korka titreye titreye ameliyata girdim ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Odada önce sondam takıldı sonra saat 3 te ameliyathaneye alındım iğne vurulurken hiç bişey hissetmedim sinek ısırığı gibi bişeydi sonrasında bacaklarıma elektrik çarpması oldu ve hemen uyuşmaya başladım o kadar güzel bir ekipti ki Allah hepsinden razı olsun sürekli benimle konuştular dikkatimi dağıttılar doktorum desen ne yapıyosa bilgilendirdi 15:05 te miniğimi gösterdiler ilk temas yaptık o kadar muhteşem bir andı ki o sıcaklığı tarif edilemez yanağıma koyar koymaz sustu sonra işlemleri bitirdiler odaya alındım ağrılarınız oluyo ama bebeğinizi görene kadar herşey unutuluyo ilk ayağa kalkmada biraz zorlandım ameliyat yerim acıdı ama hareket ettikçe geçiyor ilk yürümemi odadan çıkana kadar destekle yaptım odadan çıktıktan sonra tek başıma yürüdüm destek almadığınızda daha rahat hareket ediliyo bunu anladım ve bugün 2.günüm evde hiç yatmadım oturdum hareket ettim. Emzirmeye gelince biraz zorlanıyoruz ama alışıcaz bunada göğüs ucum yara oldu onun dışında çok şükür sütüm geldi . Biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim sorularınız varsa cevaplayabilirim sonra da happy kidse geçerim artık 🥰