[silindi] Kızlar nasılki adet olurken Altan Bi ağrı olur ya işte benim 3 gündür öyle ağrım var gebelik belirtisi mi sizce
buglemmom99 [silindi] adet belirtisi de olabilir canım gebelik kasıklara bele vuruyor hakkında hayırlısı olsun baska belirtin varmı adetin kaç gün gecikti
mlkkk [silindi] hamilelik belirtileri de adet belirtisi gibi oluyor canım benim adetime bir hafta on gün kala kramp ağrı olur adet belirtisi başlar hamile olduğumu öğrenmeden önce de öyle oldu o yüzden adet olmayı bekledim ama son iki üç gün kala göğüs hassasiyetim normal hassasiyet gibi değilde iğne batması gibi oluyordu o da adet günümde geçmişti adet günümde test yapınca direk pozitif çıktı ama ben beklenen tarihten her zaman iki üç gün önce oluyorum yani tam günümü beklemek bile benim için gecikmeydi 😊
[silindi] buglemmom99 göğüs hassasiyetim vardı ama oda bugün kayboldu yarın adet günüm dünkü test negatif çıkmıştı
[silindi] buglemmom99 benim şuan öyle kasiklar ve bel ve kahverengi saydam yerleşme kanaması gibi lekelenmeler yaşıyorm acaba gebelik mıdır? 4 gün var reglime
Ayserose1001 Eğer alttan ağrı oluyorsa canım adettir çünkü adete yakın rahim aşağı iniyor o ağrı yapıyor inşallah gönlündeki olur canım ♥️
Bfduam Ayserose1001 canım hani sökülecek gibi hissederiz ya sanki rahim açılmış gibi, o rahmin aşağı inmesi den mi?
buglemmom99 [silindi] gebelik vardır canım yerleşme kanaması da çok hoş karşılanmaz test yap hemen Yada adetin yaklaşıyor
[silindi] buglemmom99 reglime 4 gün var ama 7 gün önce başladı lekelenme ve ara ara oluyor devamı yok regl olsa olurdu şimdiye kadar ama çok erken olurdu hiç erken olmam
Ayserose1001 Bfduam aynen canım hatta elle alt kısma çok afedersin hafif parmağını değdir dudak gibi bişey eline gelirse adet olacaksın demem genelde adete 2-3 gğn kala anlarsın
buglemmom99 [silindi] tamam canım 2seçenek var ya adet olacaksın lekeleniyorsun (bende adetimden önce lekelenirim ) Yada gebesin yerleşme kanaması deyip geçme 7gğn önce başladı diyorsun test al yap hemen ertelene
[silindi] buglemmom99 Yarın alabilirsem alacağım ama eşim evdeyken zor sürpriz olsun istiyorum olursa yoksa pazartesiye kadar bekleyeceğim zaten pazartesi regl olmam lazım normalde
Bfduam Ayserose1001 Bayramın mübarek olsun canım:) benim adete yakın hep o rahim açılma hissi gibi olur. Bir hafta kala oldu bir gün geçti. Şimdi alt kasıklarımda dolgunluk ve karın gurlaması var ara ara bu bi belirti olabilir mi sence? 6 günüm var canım.
Ayserose1001 Bfduam valla bilmiyorum canım seni de ne üzmek ne umutlandırmak isterim ama bence adet belirtmiş gibi ama inşallah Eabbim beklediğin cevabını almanı nasip eder ♥️