• [silindi]

gizemercanoglu kacinci haftada basladi catlamaya, benm ilkinde olmadi ama bunda olacak gbi hissediyorum cok kasintim var ve gergin karnım

gizemercanoglu düzenli lierac kullanmama rağmen hiç farkettirmeden alt karından çatlamaya başlamışım insan göbek altını görmeyince çatlamadım sanabiliyor 😂😂

gizemercanoglu benimde çatlağım daha olmadı ama göbeğim çok kaşınıyor sanırım çatlıyor yavaş yavaş, kremleyip kantaron yapı sürüyorum arada

gizemercanoglu rezillik gerçekten bende bio oil kullanıyorum kullanırken böyleyse kullanmasam nolur diye sövüyorum bide o kadar para veriyoruz rezillik 🤦🏼‍♀️Sarı kantaron kullanıp hiç çatlağı olmadığını iddia eden bi tanıdığım var ama bence tamamen fizik yapısıyla alakalı ben ergenliğimden bu yana bi boy atayım yada kilo alayım hemen yırtıklar oluşmaya başlıyordu 🤦🏼‍♀️

gizemercanoglu bende 4 aylık oldum ilk 7 haftalık düşüğümde göğüsüm anlamsızca şişmişti kenarlarda iki diş izi gibi ikisi çatladı şimdi de kollarımın çatladı.

gizemercanoglu aynaya bakıp ağlayasım geliyo 😄bio oil kullanıyodum ama tamrmn genetik derinin esnekliğiyle alakalı yani onu anladım

İlk hamileliğimde doktora sormuştum çatlamamak için ne kullanayım diye o da annende çatlak var mı dedi var dedim o zaman çatlayacaksın dedi. Ne kullanırsan kullan %5 etki eder gerisi genetik dedi. Ben herşeyi kullandım ama sonuç olarak Harita gibi oldum genlerim sağolsun

gizemercanoglu ben 25. Haftama girdim cok sukur gobegimde catlak yok suanlik ama göğüslerimde ve bel kenarlarimda olmus catlagim bide her gun zeytinyagi suruyorum sari kantaron yagi suruyorum bari gobegimde olmasa 😁

Lierac ve bio oil kullanıp çatladım diyen cok yorum okudum.. bence lierac jel kıvamda olduğu icin pek faydalı değil. Soguk sıkım yağları deneyin bir de homemade çatlak yağı var tamamen doğal. Genetik tabiki kimi herşeyi kullanıp da yine de çatlıyor en azından siz önlem alıp bol su ile takviye edin. 🌟

• Csm bunu beğendi.

gizemercanoglu valla doğum yapana kadar mermer gibiydi bir tane bile çatlamamıştı doğumdan bi hafta sonra bi kaç tane çıktı her ne kadar kremler sürsem de bir kaç haftada kara yolları haritasına döndü karnım 🤦🏼‍♀️ Maalesef ne yaparsan yap cilt tipin çatlağa müsaitse çatlıyor 🥺