Minigim45 Nasibenliyor bakıyorlar evet bende riskli diye almıştım pazartesi girdim bende murat hocaya mı aldınız
Minigim45 Ben ilk gittigimde çok memnun kaldım baya ilgilendiler doktor ayrı asistanı ayrı baktı ellerini ayaklarını kalbini çogu şeyini gösterdiler bana cinsiyetini söylediler murat hoca baya iyi
zeytinkiz TubaNurKarasu Evet bugün cıktı ama hiç bişey yazmıyor sadece sonuc yazılmıştır dıyor. Slaı günü sabah 09:00 a randevu aldım göstermeye gideceğim.
zeytinkiz Esraanil Canım nasılsın test sonucum şimdi cıktı ama hiç bir sey yazmıyor acaba doktor mu görüyor sadece sonucu. Salı günü 09:00 Murat Hakkı Yarar tıbbı genetiği randevu aldım sonucu göstermek için.
Esraanil zeytinkiz iyiyim canım sağ ol sen nasılsın? Ben gidip aldım sonucu kan verdiğimiz yerden hepsinde düşük risk yazıyordu. E nabıza diyorsan belki daha oraya düşmemiş olabilir
Esraanil zeytinkiz ama e nabıza düşse bile orda bişey yazmıyor zaten. Sadece sonuç yazılmıştır yazıyordu benimkinde de
zeytinkiz Esraanil Bende iyiyim cok saol canım Başka doktora aldım erken olsun diye inşallah temiz cıkar
Esraanil zeytinkiz inşallah canım ben de ilk murat a gitmiştim sonra sonuçlar çıkınca en erken irem e randevu bulup ona göstermiştim sonucu bişi olmaz farklı doktor olması. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Esraanil zeytinkiz çok şükür canım çok sevindim hadi hayırlı olsun😊 düşük risk mi yazıyor senin de hepsinde