Zeynepberenbatuhan7 Kızlar iyi akşamlar. Ben 36+5 günlük hamileyim. Acaba doğum sancılarınızın geldiğini nasıl anladınız? Doğum yapmış anne arkadaşlarımdan yardım istiyorum 😊❤️
Nimetdogann Zeynepberenbatuhan7 aynıyız bende 36+5 iki gündür akşamları bir kasılma oluyor bi ağrı oluyor ilk doğumumda Sezeryan olduğu için doğum sancısı mı nasıl bi şey bilemiyorum bende burda bekleyeyim bakalım 😀🙈
hamileana Zeynepberenbatuhan7 oğlumda sabah uyuyordum saat 8 civarı uykumdan uyandıran hafif sancılarım başladı 2 saat falan yattigin yerde geçer diye bekledim ama geçmedi 5 dakika ile 10 dakika arasında geliyordu
Ege___Han Zeynepberenbatuhan7 Ay bunu bende çok merak ediyorum çevremdekilere soruyorum onu anlamaman imkansız anlarsın diyolar ama hiç başına gelmeyince insan bi tedirgin oluyo
Zeynepberenbatuhan7 Nimetdogann benim de ilk hamileliğim olunca nasıl bir şey olucak diye merak ediyorum 🙈
Zeynepberenbatuhan7 Ege___Han aynen öyle. Bende son haftalarıma yaklaştım. Korku sarıyor bi yandan. En azından deneyimi olan anne arkadaşlarımdan yardım alayım dedim