Turkan38 11+5 de bacak arası boş kız dedi bizde net olarak boş oldugunu gördük ama 14de erkek bacak arası dolu dedi yaşayan varmı acaba bu durumu
Ebusss1 Turkan38 ben yaşamadım saha belli değil ama çok duydum öyle olanları 😂 bence erken o haftalar cinsiyet için yanılma olabilir
MelisaMila Turkan38 ablama doktoru kız dedi hep. Sonra ayrıntılıda başka bi doktora gitti erkek demişti. Oğlu oldu 👶🏻
turkankrbyk Turkan38 12 de kiz dedi 16 da erkek ama net olması için detayliyi bekle bence ben oyle yaptim
Mavi34 Turkan38 12 de.erkek dedi çıkıntısı baya net gorunuyor değişmez herhalde sonraki kontrol bayram sonrası 😊
Mom72626 Turkan38 11 de bana da bacak arası boş dedi ama şuan için çok erken söylemem dedi. O yüzden bekliyorum ben de 🙄 kızımı 11. Haftada bildiler kızım bildiler 😀😀
nilarya Turkan38 13 de çok net bakın çıkıntısı bıle bellı erkek dedı 16 da bacak arası boş kız dedı 😊
Zamanbukucu Turkan38 🙋🏻♀️ been. 12 haftada kız dedi 14 haftada kız dedi 18 haftada erkek oldugunu öğrendik 🤗
Kbra_em Turkan38 12 ve 16 da kız 20 de erkek dedi doktorumuz şimdi detaylıyı bekliyoruz :) bu ayın 20de bakalım aynımı kalıcak değişicekmi..
Ebru1654 Kbra_em şimdi 25 haftalığım 18. Haftada kesin olarak belli oldu erkek olduğu. Ama doktor 12. Haftadaki kız demişti
Zamanbukucu Turkan38 evet 🤭 aurıntılı ultrasona kadar inanamadım hatta ayeıntılı ultrasonda da erkek denilince tamam dedim 🥰
Ebru1654 Turkan38 bnimkide 12. Haftada öyleydi doktorda kesin kız diye konuşmuştu ama 18. Haftada çok şaşırdım gerçi benimde işime geldi 1.5 yaşında kızım var Allah hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin tabi hepimize ☺️
Turkan38 Zamanbukucu açıkcası işime geldi bu yanılma bir kızım var ömrü uzun olsun birde oğlum olsun onuda tadayım isterim ama yanılmanın yanılmasından kaynaklı kaldım🤭