Melissabaran Merhaba ablalarım, bugün ilk defa ultrasyona gittim, kadın karnımdan tam iyi göremediği için, vaginal ultrayonsla baktı, bi akrabam diyorki eğer vaginal baktıysa ozaman kesin cinsiyeti kız’dır?? Öyle bir tecrübeniz varmı acaba?
milena11 Melissabaran 😅 allahımmm bu milletteki bu cahillik beni öldürecek😅😅 Öncelikle hayırlı olsun allah tamamını erdirsin öyle bişe yok tabiki gebeliğin erken haftalarında genelde kese batın ultrasonda gözükmeyebiliyor. Kesinlik için vajinal usg bakılır
jldpmk34 Melissabaran şaka yapıyor olmalı 😁 benimde ilk kontrolüm vajinal olmuştu ama bebeğim erkek, neye dayanarak bunu söylemis acaba
Glbnpk Melissabaran ne alakaymış 😅 bana da defalarca vajinal baktılar ama oğlum olacak. Bebek henüz karından görünecek kadar büyük değilse vajinal bakılır. Cinsiyetle alakası olmayan bir durum.
Merveee34 Melissabaran artık hurafe değil cahillik ya böyle bisey olabilir mi 🤣🤣🤣uydurmuş canım öyle bisey yok
zk92 Melissabaran Akrabanız neye dayanarak kesin dedi merak ettim açıkçası. Bebek karından bakıldığında görülmeyecek kadar küçükse eğer vajinal ultrasonla bakılır ki bu şekilde hamilelik tanısı konup bebeği erkek olan tanıdıklarım var. Öncelikle sağlıklı olsun tabiki 😇
2inciannelik Melissabaran canım o kadar değişik ki bu cinsiyet konusu ne tam doğru biliniyor ne de komple yalan . Ne olacağı belli olmuyor bazı şeyler acayip bir şekilde tutuyor bazı şeyler çok alakasız . Yani Allah ne dilerse o oluyor doktor erkek diyor gidiyorsun bakıyorsun kız olmuş kız diyor erkek çıkıyor rabbimin işi işte . İnsan da çok merak ettiği için her yolu deniyor bakıyor her belirtiye
Ayfs Melissabaran sen o arkadaşımı takma, gönlünde erkek varken sana kız demiştir belkide insanların içini anlayamıyoruz. Garipler. Allah sağlıklı evlat nasip etsin bizlere 🌸
Gurbetkusu_43 Melissabaran Alakası yok canım zaten normalde de 13/14 haftalık olana kadar çoğu doktor vajinal ultrasondan bakıyor.
Zamanbukucu Melissabaran nerelerinden atıp tutmuş eltiniz😬😬*Doğrusu karından net görülemediği zaman vajinal bakabiliyor doktorlar daha net görmek için.