Kubra19871986 Saat 22:00 dan itibaren 3 kere aralıkla belden giren agrım oluyor ve kasılmam var arada onun dışında vajinada arada batma hissi oluyor geliyormu acaba sonunda bebegim🥲pilates topunda fazla kaldım sanırım bu akşam ondanda olabilir
KuzeyinAnnesi2021 Kubra19871986 kaç haftaliksin canım bilmiyorum ama yalancı sancılar olabilir bende 37 haftalığım dün gece 1 sat kadar 10 dk arayla sancim vardı biraz uzandım geçti doktorumla görüştüm doğuma hazırlık yapıyor bünyen dedi sende biraz dinlen ve takip et sancı aralığını ve süresini canım uygulanın var zaten oradanda takip edebilirsin
ElifAkaln Vakti geldiyse olabilir tabi. Sıklığının artmasını takip edin üç beş dk da bir sancı gelirse başlıyor doğum gözünüz aydın. Dayanabildiğiniz kadar evde çekin derim sancıyı hemen korkup hastaneye gitmeyin rahat olun😊
Kubra19871986 Ben he ElifAkaln ben heparin kullanıyorum ama biraz takip edeyim iş ciddileşirse giderim akşan ignemi yaptım çünkü
Kubra19871986 KuzeyinAnnesi2021 38+5 takipteyim😊 oğlumda suyum gelerek hemen gitmiştim dr a sancıyla gitme konusunda tecrübem yok okudugum kadarı var sadece düzenli gelmeli onu biliyorum😊
KuzeyinAnnesi2021 Kubra19871986 oo sen benden daha tecrubelisin 😊benim ilk gebeliğin ve aşırı heyecanlı bir süreç sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize🤗