Tugcetatli Kizlar bugun banyoya girerken sag mememin soldan buyuk oldugunu farkettim ikiside acıyor ve kasiniyorlar ama sag daha cok kasiniyor normalmi bu yasayan var mi?
metehaninannesiii Tugcetatli vücudunuzda ki her bir yeriniz diğerine göre büyük olur canim ayak kulak göz el kol göğüs gibi bunda korkulacak bir durum yok merak etme ama kasıma
Alii Tugcetatli Sonra umma olursun ha göğsünün sütü çeker bizde büyükler öyle der ve sertleşir ağrı olur göğsünde
Tugcetatli Alii yok yani oyle bisey hic hissetmedim canim isteyip yemedigim bisey yok aslinda farkindada degilim😱
Tugcetatli ArminN sorun olmasinda cok onemli degil aama ikisi ayniyken biranda farki gorunce sasirdim
Alii Tugcetatli yok cnm korkulacak birşey değil korma sadece canın ne istediyse onu ye ve bizde büyükler oo büyüyen göğsüne tahta yemek kaşığını hafiften ısıtıp göğsüne 3 defa degir ve ürperirsen o geçer o zaman göğsün düzelir
Alii Tugcetatli Bende ilk çocuğumda oldu meyve çekmişti cnm yememistim göğsüm şişmişti ağrıyordu 3 defa tahta kaşık ısıtıp basınca geçti öyle tenini yakacak kadar isitmican maksat sen seni ilkindirme o zaman düzeliyor banada öyle yaptılar
Serpil-3 Tugcetatli sen iyi düşün bişey görmüşsündür canın istemese bile nefis çeker ummacı denir düşün bul onu ye
Suleasyaa Muhtemelen göğsün büyüdükçe catlak başlayacak bol bol nemlendirici sür kaşıma kesinlikle ılık duş altında masaj yapabilirsiniz
Gurbetkusu_43 Tugcetatli Bu gayet normal canım benimki de öyleydi. Ki zaten her zaman bi organ diğerinden bi tık büyüktür vücudumuzda hiçbir şey eşit değil ki.
Nry0682 Tugcetatli bunun hamilelikle alakası yok biri digerinden herzaman büyüktür.Ama asırı bi fark varsa canınız bisey istemis sismişte olabilir.Yada aşırı sislik varsa süt bezelerinde bi enfeksiyon olabilir.