miraninannesi1 Busra_gunyuzlu Mevsim meyvelerinin hepsi faydalıdır ama ben kızımda en çok elma portakal ve şeftali yemiştim ikinci gebeliğim bunda da son günlerde kavun karpuz çok tüketiyorum .
ElvinDeniz Busra_gunyuzlu muz bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum birde kaşar sabahları kaşarlı tost yapıyorum hem bulantıma iyi geliyor birde gündr mutlaka 2 ceviz tüketiyorum cevlzde tüketin 🥰
Gurbetkusu_43 Busra_gunyuzlu Muz kilo aldırıyor canım. Muz süt bide kaşar peyniri. Günde ⅔ tane de Medine hurması yiyebilirsin folik asit görevi görüyor çok faydalı.
Busra_gunyuzlu @Ebusss1 muz kılo aldırıyor galıba ben çok tuketıyorum bazen kabızlık sorunu oluyor aşırı kaçınca 🥰🤦🏼♀️
Ebusss1 Busra_gunyuzlu ben günde bir tane yiyorum en fazla evet kilo aldırdığını bende duymuştum eşimde öyle bildiği için eksik etmiyor 😂
Gonca2070 Busra_gunyuzlu erik yeni dünya karpuz bugün de kayısı açılışını yaptık her meyve faydalıdır bebişlere şifa olsunlarr
Fatos_teke46 Busra_gunyuzlu aklıma gelirse incir yiyorum 🌺 karpuz elma portakal çok tüketiyorum muzda kilo aldiriyormus ama hamileliğimin ilk haftalarında muzdan tiksindm şimdi hiç yiyemiyorm 🤷🏻♀️
Pambix Busra_gunyuzlu Karpuz armut ve muz bebeğe en çok kilo aldiranlar. Hazır karpuz mevsimi gelmişken bebisi zayıf olanalr denesin 😀
ElifAkaln Bebek büyüsün diye sürekli muz yerseniz kabız olursunuz. Herşeyden abartmadan kararında yiyin o kilo alacaksa alır Allah’ın izniyle. Fazla şekerli meyveleri sürekli tüketmek şekerinizi çıkarabilir dikkat etmek gerek karpuz dut kavun gibi
Busra_gunyuzlu @Gonca2070 masallah şifa olsun bence kayısı açılışını bugun yaptım sağolsun esım düşünmüş onu da almış 🤦🏼♀️🥰🙏
Busra_gunyuzlu @Fatos_teke46 her gün 2 portakal bır lımon sıkıp ıcıyorum ben portakal ve lımon suyu bana da ıyı gelıyor yıyorum da ama suyu çok faydalı ve kendımı ıyı hıssedıyorum bılmıuorum psıkolojık de olabılır belkı ama denemedıysenız 1 lımon 2 portakal sıkıp deneyın derım 🙏🥰
Fatos_teke46 Busra_gunyuzlu mutlaka deniycem 😍 çok güzel bir tadı olmalı normalde limona tuz koyarım içerim yada bir portakalimiz var çok eşki onu yerken bile çok iyi geliyor bana 🌸 tavsiyeniz için çok tşk ederim 🌺
aslannaz21 Busra_gunyuzlu butun meyveler kilo aldiriyo diye biliyorm en cokta muz ben hepsinden yiyorm