bbbusrra-1 Daisytopian ilaç günde 3 kere kullanıyorum inanırmısınız banamısın demiyor 🤦🏽♀️ Karnım açlıktan gurulduyor ama yemek görünce tiksiniyorum😢 geçicek değil mi🙏🏻🌸
Daisytopian bbbusrra-1 gece yatmadan önce 3 tane kullan bi süre sonra toparlancak, kendini aç bırakma az az ve sık sık ye. İki üç saatte bir minik minik bişeyler yersen mide bulantın az olur. Şuan ilaca alışma dönemindesindir muhtemeln🙏 Hepsi geçiçek bende aynı şeyleri yaşadım çok zor ilk haftalar😔 ceviz de ye mutlaka bebeğin beyin gelişimi için
Daisytopian bbbusrra-1 tiksinmeni anlıyorum ama yemezsen de daha kötü bulanır😔😔 sevdiğin şeyleri yemeyi dene mesela sabahları mutlaka iyi haşlanmış yumurta, pilav ye hafif ve yağsız. Kendine hep bebek için yemem lazım gibi motivasyonda bulun. Bide sık sık su iç, ben de çok yemek yiyemediğimde su içiyodum suyla doyuyordum. İyi geliyordu baya.
Arifcaninannesi Rabiacelebi devletteki doktor 1.800 grma dedi ozeldeki dokyorum 1.650 hangisine inanacagimi sasirdim
ttba İlk 3 ay 1,1 kilo aldım. 12-16.haftada yani 1 ayda 1,1 almışım. Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek deneyimleyeceğim. Yolculuğa 53 kilo ile başladım şimdi 55,2yim. Hedefim 63/65 ile doğuma girmek ama planladığım gibi gidecek mi bilmiyorum.
benaslindayohum Nurhanimm eyvah bea dikkat edin kendinize baba evdeyken o alsin kucagina 😂 insallah saglikla zamninda doğar 🤲
Nurhanimm benaslindayohum amiinn tedlreddutlerim var tabii ki ilkinden dolayi insallah hayirlisi olur
Snyrs Lylaalp bende 93 ile hamile kaldım 9 haftalığım 1 kilo almışım bile sizde bulantı falanmı oldu yoksa dikkat ederekmi kilo verimi sağladınız
Merveren Snyrs bende 86 ile hamile kaldım şuan 8 haftalık 91 kilo ama aşırı göğüs şişkinliği ve karın şişkinliği var nasıl olucak bilmiyorum
Lylaalp Snyrs Mide bulantım ve çıkarmam çok oldu 4 buçuk ay sürdü o şekilde verdim ilk hamileliğim de 16 kilo vermiştim bunda 11 kilo verdim 25 Haziran da doğumum var hala midem bulanıyor ve çıkartıyorum fazla bir şey yiyemiyorum
Snyrs Merveren diyetisyenle devam edicem bende vücut yapım kilo almaya çok meyilli birde pıhtılaşma sorunum var kiloda zararlı o yüzden doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi