snglysl Serpil-3 kayınvalidem rahatsız zaten kendine zor yetiyor. Annemde yaz olduğu için köye gittiler köye gelirsin burda kalırsınız dedi ama istemediğimi söyledim. Bir sürü kişi gelip gidecek ne gerek var. Eşimle hastanede beraber kalacağımızı konuşmuştuk zaten. İki annede eve gelsin dedim. İstedikleri gibi. Her kafadan farklı ses çıkacak. Zaten belli bir süre sonra tahammül edemiyorum o zaman hiç edemem. Ben yine kendimle bebeğime yeterim☺️
KasimMom snglysl hiç kimse sadece esim ilk cocugumda da kimse yoktu gerçi biraz zor oluyor uykusuzluk çekiyorsun baya ama öyle olması gerekti
Csm snglysl ayyy hiç eşler yazılmamış ya🤣🤣 eşler nasıl yapmayı biliyorsa bakacaklar da yaa😎 hastanede eşimle kalacağız, sonrasında da memlekette olacağım için eşim, annem ve babam olacak inşallah 😊
snglysl Csm çook doğru söyledin. valla bende kendi anneme ve ablalarıma söyledim eşimle kalmak istediğimi. sonuçta herkes herşeyi bilerek dünyaya gelmiyor. Beraber öğreneceğiz yapcak bişi yok.🤷♀️
snglysl Fat-45fat ya seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim tek çocuk kız sevgilerini sağolsun bana gösteriyorlar. Çok güzel düşünmüşsün 🙏🙈
snglysl Bozkayasahra böyle güzel görümceler hala var mı yaaa 🙈🙈 sağlıkla gelsin çok az kalmış hemde çok çok az 🥳 çifte bayram havası vardır şimdi evde 🥰
atlasinannesii snglysl annemle ve kayinvalidemle aynı şehirde yaşıyoruz annem köyde oturduğu için en fazla 1 hafta kalabilirim dedi kayinvalidemle de aram iyi çok şükür o da bebeğin banyosunu yemeğini falan ben hallederim demişti kız kardeşlerim 16 yaşında ama köyde yaşadıkları için temizlik yemek konusunda benden iyiler hepsi dönüşümlü bende kalacaklar tahminen annem 1 hafta yatılı kalır sonrasında kardeşlerim kayınvalidem dönüşümlü gelip giderler gün içinde
snglysl buiyimi sizde tecrübe de var ne güzel 🙈 bebeğiniz ve kendinize yetersiniz eşinizde ev işlerine.
snglysl Fat-45fat aynen öyle valla. Sağolsunlar beni hiç bi konuda kendi evlatlarından ayırmadılar. Yeri geldi onu attılar beni tuttular. Fikir ayrılıkları olmuyor mu evet oluyor ama arkadaş gibiyiz yine de 🙈🌸
Csm snglysl aynen bizim de ilk bebeğimiz, ben de bilmiyorum ama eşimin de dahil olması gerekiyor sürece. Birde hastanede her yer ebe hemşire dr, en güzel bakılacak sorulacak yardımcı olunacak yer.
Bozkayasahra snglysl sağolsun çok çok iyi elimi hiç bir işe vurmuyor çok titiz çok ilgili gerçekten hakkni ödeyemem ☺️😍
Fat-45fat snglysl ne güzel ❤️🥰Benimde öyle Kayınbabamla hiç anlaşamam malesef ikimizde dikiZ ama Kayınvalidem Çok iyi ortayı bulmayı çalışıp durur hep İkimiz arasında 😅
Gull_94 snglysl ben kalabalık sevmıyorum o yuzden anne baba cocuk ılıskısı ıcın o an once bıze ozel olmalı sorumluluk ıcınde o yuzden dogumdada kımseyı ıstemedık bakımdada yıne tek yapıcam en guzelı bu😇