Minnosunannesiii Gulhan16 walla inanarak yaptım ama sancım yokken suya koydum ya acaba ondan olurmu diyorum
Gulhan16 Minnosunannesiii Ben doğuma giderken diye biliyorum canım Allahın izniyle kolay doğum olsun diye
Minnosunannesiii 34Kubra tamam canım yazarım mutlaka şuan ara ara sancılarım oluyor ve bacak aram da ağrım çok fazlaydı o ağrı tamamen gitti. Geçen de doktor demiş vi arkadaşa eğer bacak aranızdaki ağrı azalırsa rahiç açılıyor demek miş
Minnosunannesiii Gulhan16 evet bende öyle biliyorum ama Bi arkadaş yapmış önceden o gün içerisinde rabbimin izniyle olmuş doğumu bende faydası olur dedim
Gulhan16 Minnosunannesiii Allah yardımcın olsun canım bi bakmışsın kucağında Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
balkiz12 Minnosunannesiii gerçek doğum sancınız başladığınızda koymanız gerekiyor yalancı sancıda bile işe yaramıyor bazen
findikkurdu2 Minnosunannesiii Minnosunannesiii Merhabalar ne yaptınız sancı geldi mi otla 😃 merakla bekledim ben
Minnosunannesiii findikkurdu2 yok canım hala gelmedi bugün hastaneye gittim nst sancı çıkmadı ama ben hafif hafif hissediyorum